Pomsta: Největší krasavci v Hamptons

Někteří lidé mají všechno – peníze i krásu. Občas mají jenom tu krásu, ale že by měli jen peníze a přitom neoslňovali vzhledem modelů z módních časopisů, to se prostě v Hamptons na Floridě nestává. Podívejte se na ty nejlepší úlovky, které zde můžete sehnat.

Emily, hlavní představitelku seriálu Pomsta, po celé dětství sžíraly vztek a bezmoc, pocity zrady a opuštění. Smetánka z Hamptons může za to, že její otec byl odsouzen za něco, co neudělal. Emily ho už nikdy neviděla. Po sedmnácti letech se vrací do Hamptons pod jiným jménem a s detailním plánem, jak zničit zapřisáhlé nepřátele. Zasazuje jim tak přesně mířené rány, že se jim životy začnou hroutit pod rukama. Důkaz, že to myslí opravdu vážně, je i její osmileté trénování japonských bojových umění. Jenže ani Emily nemá srdce ze skály, a tak její plán neočekávaně nabourají milostné komplikace. Hamptons hýří krásnými mladými muži. A vy se podívejte, kdo mezi ně patří.

Daniel Grayson (Joshua Bowman)

Prominentní chlapeček nejmocnější rodiny v okolí se stal hlavním Emyliným nástrojem ke zničení vlastních rodičů. Ze začátku s sebou nechá dost manipulovat, ale nic netrvá věčně. V druhé sérii se pěkně vybarví. Otázka je, zda mu to přinese víc úspěchů než problémů.

Opravdu známých filmových rolí zatím Joshua moc nemá, ale na rozdíl od Daniela s ním Emily chodí doopravdy.

Jack Porter (Nick Wechsler)

Je čestný, hodný, krásný, zkrátka zcela bezchybný bez jediného morálního poklesku. Milují ho všichni, včetně psů a ryb. Ve zkaženém Hamptons působí trochu kýčovitě, ale není se čeho obávat, zatím se jen rozehřívá a ani jeho intriky a pletichaření neminou.

Nicka už jste mohli potkat dřív v ufounském seriálu Roswell s úvodní písní od Daido a roztomilou Shiri Appleby.

Declan Porter (Connor Paolo)

Na rozdíl od svého bratra chybuje pokaždé, kdy se mu naskytne příležitost, a zatáhne do toho co nejvíc lidí. Díky tomu však můžeme sledovat, jak dospívá, a tleskat, když konečně udělá něco správně. Také má mnohem větší úspěch u bohatých holek. Dokonce natolik, že mu jejich otcové platí školné.

Connor se proslavil rolí mladšího bratra Sereny van der Woodsen v seriálu Superdrbna.

Nolan Ross (Gabriel Mann)

U fanoušků často na druhém místě oblíbenosti, hned po Emily. Geniální svou myslí i hláškami a trochu pacifista. Má velice špatný vkus v lásce (Tayler!?), ale také tučné konto v bance. Neustále se snaží přesvědčit Emily, aby zapomněla na svou pomstu. Žádné obavy, to se mu ještě dlouho nepodaří.

Gabriel má zde nejdelší filmovou historii (Agent bez minulosti, Mad man…). Není se čemu divit, je mu čtyřicet pět!

Blíží se poslední díly první série, tak si je nenechte ujít. Každé pondělí ve 21.21 na Prima love.

Klára Drahotová

Kdo je největší mrcha v Pomstě?

Pomsta není sladká!

Pomsta: Není Emily jako Emily

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.