Podívejte se na P. S. Miluji tě v archivu PrimaPlay!

Romantický film, kde září oscarová herečka Hilary Swank a statný Gerard Butler, má u diváků a divaček velký úspěch. PrimaPlay vám teď nabízí možnost podívat se na P. S. Miluji tě, kdykoliv budete chtít. V kteroukoliv hodinu film naleznete v našem videoarchivu.

Snímek s Hilary Swank, jež vyhrála Oscara za drama Kluci nepláčou, rozehrává příběh o tom, jaké to je ztratit svou životní lásku. Gerard Butler si jako zábavný manžel a milenec umí užívat života, na rozdíl od Hilary, která je neustále nespokojená. Chtěla by větší byt, možná děti... Stane se jí to, co se většinou stává: neuvědomuje si, jak jsou spolu vlastně šťastní. Přestože film začíná smrtí Butlera, Gerard provází Hilary dál, aby jí ukázal cestu, jak znovu začít žít.

Snímek můžete vidět on-line v našem videoarchivu PrimaPlay do 26. 5. Užijte si tak trochu bolestnou romantiku s životní myšlenkou, která vám alespoň na chvíli pomůže si pár věcí uvědomit.

P. S. Miluji tě naleznete TADY.

Proč má snímek takové kouzlo? Jací jsou Gerard Butler a Hilary Swank? Na to jsme se snažili odpovědět TADY.

Víte, že Gerard Butler si i přesto, že je filmová hvězda, natočil jen tak pro radost svůj vlastní Harlem Shake?

VIDEO najdete TADY.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.