Po Sexu ve městě vezme Sarah Jessica Parker novou seriálovou roli!

Sarah Jessica Parker, představitelka nesmrtelné Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě, se objeví konečně v nové seriálové roli! A to poprvé od doby, kdy opustila televizní obrazovku jako novinářka píšící o sexu. Smlouvu na nový seriál podepsala před nedávnou dobou. A zase si zahraje novinářku!

Americká média informovala, že po deseti letech od poslední odvysílané premiérové epizody Sex ve městě Sarrah Jessica Parker podepsala smlouvu na roli v novém seriálu.

Ačkoliv je Parker spjata s módou i po Sexu ve městě, tentokrát si zahraje naprosto rozdílnou roli. Seriál s názvem Busted: A Tale of Corruption and Betrayal in the City of Brotherly Love vypráví příběh založený na skutečných událostech. Příběh seriálu je založený na reálné investigativní práci dvou novinářek, které odkryly jednu z největších korupcí v historii města Philadelphie. Novinářky Wendy Ruderman a Barbara Laker za svoje počiny získaly Pulitzerovu cenu.

Sarah Jessica Parker si tedy po novinářce, která píše o botách a mužích, zahraje novinářku odkrývající nebezpečné podsvětí úplatků a sít těch nejmocnějších mužů. Seriál bude pod taktovkou režiséra filmu Ďábel nosí Pradu Davida Frankela.

Tak uvidíme, co nový seriál a hlavně role Sarrah Jessicy Parker přinese!

Vy můžete na Prima love dál sledovat nejlepší díly Sexu ve městě každý všední den ve 22:20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.