Pět největších mrch, které chtějí Pomstu!

Oblíbený americký seriál Pomstu můžete sledovat na Prima love v sobotu ve 12. 15. V Pomstě najdete postavy, které mají k mrchám hodně blízko. Pomsta však ukazuje, že ne každá postava je buď černá, nebo bílá. My jsme však našly pět výstavních mrch z tohoto seriálu, souhlasíte?

Každopádně i v tak zkažené společnosti jako Hamptons dokážou někteří členové překonat ostatní. Amy přišla do Hamptons s přesvědčením, že se pomstí za to, co tahle zhýralá společnost udělala jejímu otci. Samozřejmě, že její plány nevyjdu vždy tak, jak by chtěla, potřebovala a hlavně si přála. Více se dozvíte TADY. Jenže v bohaté společnosti není Amy jediná, která má své plány, jak zmanipulovat okolí. My pro vás máme seznam pěti největších potvor, před kterými by se třásla i Super drbna.

1. Zlá královna

Stejně jako ve všech pohádkách je největší mrchou. Zlá královna alias Victoria. Občas se sice tváří jako milující matka, ale kdybyste jí dali na výběr spokojený život s dětmi na Bahamách, nebo smrt všech jejích protivníků, potřebovala by chvilku na rozmyšlenou. Někdo by mohl namítat, že jí Emily značně šlape na paty, ale Viky si začala.

2. Mstitelka

Hlavní hrdinka Amy trpí klasickým syndromem lidí se špatným dětstvím: city jdou stranou, dokud nebudou všichni, co mi ublížili, v truhle! Bohužel se jí to trochu vymyká a při každém svém tahu zjišťuje, že ublížila lidem, které si zakázala mít ráda. Na druhou stranu, kdyby dodržela svá předsevzetí, seriál by byl mnohem kratší.

3. Nezničitelná blondýna

Známá jako Lydia Davis, kdysi nejlepší kamarádka Victorie, potom jejího manžela Conrada. Jako mrcha má jednu velice cennou vlastnost – vyhodíte ji dveřmi, vrátí se oknem. Ať děláte co děláte, ne a ne se jí zbavit.

4. Snaživka

Ashley se sice stále tváří jako Emilyina kamarádka, ale po pár kopancích se odplazí se štěněčím pohledem. Teď se snaží víc zapadnout do hamptonského stylu bohatých. Se všemi špatnostmi, které k tomu patří. Nový vzor: Victoria.

5. Puberťačka vs. dolejzák

Nerozhodně jsou na tom adolescentní Charlotte a Amanda. Charlotte jede na sezóny. Jednou je hodná a milá, podruhé je jako svá matka. Vyberte si, jak ji máte radši. A Amanda? Neodbytná jak zimnice a jediné, po čem touží, je rodina. Někteří lidé udělají pro rodinu víc, než je zdrávo...

Souhlasíte s takovým pořadím? Pořadí není tak úplně pevné, od dílu k dílu se mění. Ale jedno je jisté. Mrcha střídá mrchu.

Dívejte se s Primou love, kdo bude na špici příště. Každé pondělí v 12. 15!

O čem přesně je seriál Pomsta?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.