Pět filmů, které se podobají VyVoleným!

Všichni z obyvatel VyVolených za sebou mají životní příběhy, které by se daly zfilmovat na velká plátna. Nevyřešená sexuální orientace, problémy s matkou či profese, která se neslučuje s rolí matky. Jenže některé už byly natočené!

Už dnes čeká VyVolené velký den. Proběhne zcela výjimečně další Zúčtování a ještě v ten samý večer zároveň i Výzva! Ten, kdo zítra obdrží nejvíce palců, tak bude mít na rozhodnutí, koho s sebou do Duelu, jen málo času! Uvidíme, jak si s touto stresovou situací poradí naši soutěžící!

Jednomu z nich se změní život. A my se ptáme, jakým filmům se podobají životní příběhy našich VyVolených? A kdo by je ve filmu měl hrát?

1. Striptýz s Demi Moore

Kdo je ve Vile nejznámější striptérka, není třeba připomínat. I když tento týden to, co se svlékání týče, rozjeli všichni. Reginin příběh se v každém případě nápadně podobá tomu Demi Moore, která jako striptérka usiluje o to získat své dítě zpátky.

2. Stmívání

I když měl Thomas ke třpytu filmového pllátna opravdu daleko, s teenagerovským upírským fenoménem má jedno společné. Existoval snad otravnější pár než byla právě Zdenička s Thomasem? No, v každém případě kníkali stejně jako Bella s Edwardem...

3. Nebezpečné známosti

A zase ten Thomas. Thomas, jak všichni víme, reality show osvěžil hlavně svým milostným trojúhelníkem. Zdenička a bývalá přítelkyně Sabina mu ve vile pěkně zavařily. A aby toho nebylo málo, objevila se Silvie...

4. Zkrocená hora

Až VyVolení je dohnali k tomu, aby po deseti letech přiznaly svou sexuální orientaci před svými rodiči. Vypadá to, že ani VyVolení Mirce s Pavlínou jejich vztah nezničí.

5. Vše o mé matce

Vladko má viditelně nevyřešené problémy se svojí matkou, kterou sice miluje, ale kvůli tomu se před kamerami dovede i zhroutit. A navíc, od určité doby víme všichni o jeho matce prakticky všechno...

Sledujte dnes ve 20.15 Zúčtování a následně Výzvu na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.