Páteční Plavba smrti na Love vás probere z myšlenek na exotickou dovolenou!

V pátek na Prima love uvidíte thriller jako ze života. Parta přátel se plaví po moři, a když z paluby skočí do vody, nemohou se dostat zpět na loď. Zachrání je až člun s uprchlíky z Afriky, ale jak se ukáže, těm na jejich životech vůbec nezáleží. To uvídíte ve filmu Plavba smrti ve 20.15.

Banda přátel se rozhodne jet na dovolenou. Jak tohle dopadne? Pokud vám prozradíme, že je to thriller, můžete vzít jed na to, že děj bude opravdu napínavý a vztahy mezi přáteli nebudou to jediné, co uvidíte skoro celé dvě hodiny. Přátelé Germán, Amaya, Fernando a Carlota jedou do přístavu, kde na ně čekají další přátelé Bel a Louis. Cestou Germán přibere ještě neznámou dívku Sophii. Všichni se vydají na čtyřdenní plavbu lodí. Když Bel s Germánem plavou v moři, Bel ve vodě zahlédne mrtvého muže. Germán rozhodne, že to ostatním neřeknou. Carlota leží v posteli, protože jí není dobře. Sophii je také špatně a vezme si prášky. Louis večer léky najde, jsou to silná analgetika, předepisovaná při nevyléčitelných chorobách. Germán večer uvidí Sophii a Bel, jak se líbají.

Carlota ráno opět zvrací. Luis zjistí, že je těhotná, ale Fernando o tom neví. Po snídani Germán hodí všechny do vody, a protože na lodi není žebřík, nemůžou zpátky. Carlota chce pomoct, ale spadne do vody také. Nejdřív se pokoušejí na loď dostat, pak to vzdají. Drží se záchranného kruhu a vzájemně se obviňují. Bel žahne medúza, na kterou je alergická, dostane záchvat a zemře. Sophie se rozhodne plavat pro pomoc. Kolem jede loďka s uprchlíky z Afriky... Pomohou jim na loď, ale stanou se veliteli. Nedovolí jim zavolat pomoc a drží je v kajutě… Jak tohle všechno dopadne?

Uvidíte na Prima love v pátek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.