Pamela Anderson si pojmenovala oba implantáty. Co nevíte o symbolu Pobřežní hlídky?

Blond hříva a bujné poprsí napěchované v červených plavkách. I tak bychom mohli shrnout sexsymbol devadesátých let, kterým Pamela Anderson bezpochyby byla. Ačkoliv všichni víme, jak Pamela vypadá, víme toho o ní pořád dost málo.

Co uvidíte v páteční Pobřežní hlídce?

Blond Pamela Anderson hrála charakter záchranářky C.J. Parkerové v Pobřežní hlídky.

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

Co o blonďatém symbolu Pobřežní hlídky netušíte?

Vdávala se v bikinách

Pamela se rozhodně nebojí rozhodovat, muzikanta Tommyho Lee si brala po 96 hodinách známosti. A měla u toho bikiny. Tommyn se neobtěžoval vzít ani tričko a po obřadu skočili do vln oceánu.

Vzala si jednoho člověka dvakrát

Né, že by zapomněla, že už jednoho manžela má, ale s Tomym se v roce 1995 rozvedli, aby se v roce 2008 dali zase dohromady.

Byla zneužívaná jako dítě

Pamela se po několika letech v byznysu svěřila médiím, že ji jako dítě zneužívala její chůva 4 roky. Její první heterosexuální zážitek byl o dost hrůznější - ve 14 letech ji znásilnil bratr přítele její kamarádky. Pamela to rozhodně neměla lehké.

Je to Kanaďanka

Pamela se narodila v Kanadě a kanadské občanství má stále, ačkoliv žije převážně v Americe. Americké občanství získala až v roce 2004.

Pojmenovala své implantáty

V roce 2004 si nechala udělat masivní implantáty a každé prso pojmenovala po svém chirurgovi. Jedno se tedy jmenuje Pancho a druhé Lefty.

Je vegetariánkou

Jíst hamburger ji nikdy neuvidíte. Kromě toho se ráda vzdělává v osobním rozvoji a postava CJ v Pobřežní hlídce ji byla blízka. CJ se zajímala o léčení krystalů atd.

Pobřežní hlídku můžete vidět každý den na Prima LOVE ve 18.40.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.