Osudné milenky: Clintona potopila Monica, Jaggera modelka

Inge Lindström stěhuje dceru. V bytě domu, který vybraly, je však nalezena mrtvá žena. Za vraždou stojí patrně někdo ze sousedů. Stalo se Sandře osudným, že byla milenkou ženatého muže? Dřív než to zjistíte, mrkněte na dvojici slavných mileneckých afér konce 90. let.

Ve čtvrtek ve 20.15 uvidíte seriál Místo činu, který také pojednává o nebezpečných milenkách.

Prezidentská aféra

Asi nejslavnější aféra konce 90. let. Hlavní účinkující? Tehdejší americký prezident Bill Clinton a mladičká Monica Lewinská, stážistka v Bílém domě. Poměr se dostal ven díky Moničiným telefonátům, které si její kamarádka nahrávala. A později je pustila ven. Ač Lewinská zpočátku tvrdila, že se nic nestalo, později se stala mediální hvězdou a perličkami o vztahu prezident – stážistka vzbudila spoustu pozornosti.

Obama rozdával Medaile svobody, nejvyšší vyznamenání v USA. Zbyla i na bývalého šéfa Bílého domu Billa Clintona. Foto: isifa.com

Clinton zapíral, na scénu tedy přišly dokonce Moničiny šaty potřísněné jeho spermatem. A to. že lhal, ho málem stálo křeslo. Nakonec však zbytek funkčního období odsloužil. A Monica? Ta ještě nějakou dobu zůstala na výsluní mediálního zájmu a působila například i jako návrhářka kabelek. Nakonec se stáhla, vystudovala sociální psychologii na London School of Economics. A pořád se pohybuje spíš mimo pozornost médií.

Modelka byla poslední kapkou

A teď ze světa politiky do hudebních vod. Na rozdíl od Billa Clintona nebyl Mick Jagger ani náhodou vzorem věrnosti a serióznosti, i on však – alespoň z pohledu jeho manželky Jerry Hall – přesáhl krajní meze. Bývalá modelka Hall slavnému zpěvákovi porodila 4 děti a za léta manželství často přivírala oči nad manželovými aférkami, nakonec však rocker přece jen přestřelil.

A to když sbalil brazilskou fotomodelku Lucianu Morad Gimenez a zplodil s ní synka. Otcovství sice zpočátku zapíral, testy DNA však prokázaly, že otcem malého Lucase je právě on. V šestapadesáti letech se tak stal sedminásobným tátou – a podruhé rozvedeným mužem. Výsledek? Jerry Hall během rozvodu získala 377 milionů korun. A ani Luciana neodešla s prázdnou.

Mick Jagger žil několik let s modelkou a stylistkou, která nedávno spáchala sebevraždu...

Místo činu: Řeznická láska uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.