Nejšílenější úchylky jsou zpět!

Americká reality show Nejšílenější úchylky dokáže opravdu zvednout ze židle. Prima love vysílá dnes první díl první série. Připomeňte si ženu, která neusne jinak než bez zapnutého fénu!

Jak pochopíte během této sledování této reality show, lidé dokážou být závislí na všem, co si ani nedovedete představit! Popíjejí lidskou krev, jedí skleničky, molitan... povídají si s figurínami a jsou závislí třeba i na smrti!

Lori a její fén

Jednatřicetiletá Lori je závislá na spaní s fénem od útlého věku. Uklidňuje ji jeho zvuk i teplý vzduch. Závislost zapříčinila rozpad jejího manželství. Má tříletou dceru Andreu, které se spaní s fénem líbí a začíná si na něj zvykat, což Lori děsí. Chce se závislosti zbavit. Povede se jí to?

Kesha je závislá na pojídání toaletního papíru

Její sestra Jenny se snaží, aby s tím něco udělala, ale Kesha argumentuje, že drogově závislým vezmou drogu, aby je závislosti zbavili, ale vzít někomu toaletní papír nelze. Když se vrací ve vzpomínkách do minulosti, uvědomuje si, že její závislost začala asi v šesté třídě, kdy se musela přestěhovat k babičce s tetou…

Nejšílenější úchylky uvidíte zase každý čtvrtek ve 21.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.