Nejlepší hlášky z amerického talentu!

Kontroverzní moderátor a hlavně porotce pořadu Amerika má talent, Howard Stern, míří svými komenty přesně. A nikdy nemine. Co byste tomu říkali vy?

Howarda Sterna nehledali příliš dlouho. Je známý tím, že dokáže soutěžícím poměrně rychle zkazit den, ale druhé tím pobavit. Mistr sarkasmu a ironie nás baví každý pátek od 20.15. My jsme pro vás vybrali to nejlepší z jeho umění komentovat talenty ostatních!

Stokilová tanečnice

Jedné stokilové striptýzové tanečnici, která se neohrabaně vinula okolo tyče, řekl jasný názor a nebál se ani svého odhalení: „Obdivuji tvoje odhodlání. Opravdu. Ale pro tvou smůlu jsem častým návštěvníkem striptýzových klubů. Dokonce jsem byl třikrát za sebou zvolen největším perverzákem roku. Ale musím říct, že tohle moc sexy nebylo.“

Umřeli z pocitu ztrapnění?

„Řekl ti někdo v tvém okolí, že tohle není zrovna pro tebe? Rodiče, možná?“ ptal se Howard jednoho z „talentovaných“ zpěváků, kterého vybučelo publikum během první pár sekund. „Mí rodiče jsou mrtví,“ odpověděl zpěvák. „Umřeli z toho pocitu ztrapnění?“ ukončil debatu Howard.

Zmlácený Howard

Svou lásku ke všemu „španělskému“ si nenechal pro sebe ani během vystoupení malé holčičky v mexických tradičních šatech: „Miluji tvůj outfit. Moje matka mě také takhle oblékala do školy, proto mě pořád tak mlátili.“

Najdi deset rozdílů

„Einstein a já máme něco společného. Vlasy. Ne mozek, ale vlasy!“

Pláč

Když se taneční skupina dostala do vysokého finále a jejich vystoupení diváci ocenili „standing ovation“, jedna z tanečnic podlehla emocím a rozplakala se přesně ve chvíli, kdy divoký potlesk přerušil až Howard Stern, který briskně zareagoval: „To se mi stává často. Lidé se na mě podívají a rozpláčou se.“Chcete se o Howardovi a dalších povedených porotcích dozvědět více? Další informace naleznete zde. Talentová soutěž Amerika má talent je jednou z nejsledovanějších a nejkontroverznějších show. Proč? Podívejte se zde.

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.