Nejen v kriminálce Místo činu se objevují extrémně podivné nevěsty!

Na pořádně podivné svatbě se dnes večer ocitnou komisařka Lűrsen a její kolega Stedefreund. Oslavu totiž přeruší vpád ozbrojených lupičů – z nichž se však brzy vyklubou spíš zoufalí mstitelé.

Na Prima love každý čtvrtek ve 20.15 sledujete jednu z úspěšných německých kriminálek Místo činu. Tentokrát se vyšetřovatelé budou zabývat svatbami. A že můžou být opravdu netradiční? O tom se přesvědčíte dnes. Jeden z nich totiž potřebuje očistit své jméno a najít vraha, za jehož čin pykal dlouhá léta. Jak to dopadne? Dříve než případ oba policejní hosté rozlousknou, připomeňte si nevydařené svatby několika slavných fiktivních nevěst. Znáte je?

Bojácná Julia Roberts

V romantické hitovce konce 90. let Nevěsta na útěku si Julia Roberts střihla pořádně vystrašenou nevěstu. Její Maggie celkem 4x utekla od oltáře různým ženichům, aby nakonec našla pravou lásku s novinářem Ikem, který se zpočátku pokoušel obnovit kariéru skrze nevěstiny trable. No, tak aspoň že to Julii a Richardovi nakonec opět klaplo.

Mstící se Nevěsta

Mnohonásobně horší zkušenost než Maggie potkala Beatrix Kiddo alias Nevěstu v Tarantinově kultovce Kill Bill. Romantický kostelík, kde se těhotná Kiddo s minulostí zabijáka vdávala, totiž přepadl její šéf, milenec a otec nenarozeného dítěte s bývalými kolegy. Vyvraždili celé osazenstvo obřadu a žili v domnění, že po ráně do hlavy zemřela i Beatrix… Jenže ta po letech v kómatu procitla a zahájila pořádně krvavou vendetu.

Smutná a mrtvá Emily

Mrtvá nevěsta

K nevěstám s tragickým osudem patří i Emily z Mrtvé nevěsty Tima Burtona. Smůlu měla hned nadvakrát. Nejdříve ji touha po svatbě zabila. A ty dvě posmrtné s mladíkem Viktorem také nedopadly příliš dobře. Jenže ani Viktor se svou Viktorií nemá šťastný (před)svatební den – v jejich případě totiž zaúřadují tyranští rodiče. Posmutnělá pohádka získala spousty fanoušků. Kromě poetického a místy vtipného příběhu za úspěchem stojí i vydařený soundtrack a fakt, že hlasy (a trochu podoby) hlavním hrdinům propůjčily superhvězdy Helen Bonham Carter a Johnny Depp.

Jak dopadne dnešní svatba v Místě činu? Přežijí všichni svatebčané? A bude usvědčen skutečný vrah?

Místo činu s podtitulem Svatební noc dnes ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.