Nej podoby Hayley Atwell z Právem odsouzeni: agentka z Kapitána Ameriky i hvězda Woodyho Allena

Právem odsouzeni (10) - upoutávka

Hayley Atwell je herečka, kterou rozhodně nepustíte z mysli, sotva vám sejde z očí. Nepřehlédnutelná brunetka nyní září v seriálu Právem odsouzeni – dcera bývalého prezidenta však zdaleka není její jedinou výraznou rolí!

Co uvidíte v pátečním krimiseriálu Právem odsouzeni ve 20.15 na Prima LOVE?

Hvězda stoupá s Woodym

Hayley už za sebou měla nějaké zkušenosti z televize, když získala hlavní ženskou roli ve filmu Woodyho Allena Kassandřin sen. Snímek, kde ztvárnila – také – herečku, byl jasný přelom v její kariéře, který jí ve čtyřiadavaceti otevřel cestu do Hollywoodu. Navíc tu jejími hereckými partnery byli ostřílení hollywoodští hoši Ewan McGregor a Colin Farrell.

Po boku vévodkyně

Už o rok později si tak Hayley střihla roli Elisabeth “Bess” Foster, blízké přítelkyně vévodkyně Georgiany Cavendish, kterou ztvárnila Keira Knightley, v historickém snímku Vévodkyně. Elisabeth Foster byla zároveň milenkou muže Georgiany a nutno podotknout, že Hayley to v nákladných historických šatech moc slušelo.

Ultrahustá Peggy Carter

To nejlepší však mělo teprve přijít! A přišlo s počátkem marvelovských filmů, v nichž byl v centru pozornosti Kapitán Amerika – a jeho kolegyně, agentka Peggy Carter. Superchytrá, odvážná, vytrvalá a neuvěřitelně sexy k tomu.

Peggy prostě nebyla jen hezká postava do počtu, ale hrdinka, která si zasloužila pozornost sama o sobě, a tak vznikl seriál Agent Carter věnovaný právě jejím poválečným osudům. Mimochodem, ve filmu Kapitán Amerika: První Avenger i seriálu Agent Carter se Hayley setkala s Dominicem Cooperem, s nímž hrála už ve zmíněné Vévodkyni.

Dvojí oběť

A co čeká její hrdinku Hayes v dalším dílu seriálu Právem odsouzeni? Pátrání po vrahovi univerzitní basketbalové hvězdy Travise Cartera obviněného ze znásilnění. Podezřelou je dívka, která znásilnění oznámila, zdá se však, že Cartera zabil někdo jiný.

Další díl seriálu Právem odsouzeni uvidíte v pátek od 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.