Na Štědrý den si užijete režijní debut Lucy Lui

Dramatický je štědrovečerní díl seriálu Jak prosté. V ohrožení je totiž jedna z ústředních seriálových postav - Sherlockova parťačka Joan Watsonová! Proč? Někdo ji unesl!

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima Love.

Mycroftovo tajemství

A pokud nakousneme děj, lze prozradit, že ve zmizení Joan má nejspíš - byť nechtěně - prsty Mycroft Holmes. Ve snaze udržet své podnikání se totiž zapletl s francouzskými gangstery. Což odůvodňuje Sherlockovi tím, že chtěl zabránit krachu, který hrozil během jeho boje s vážnou nemocí Sherlock je nepříčetný, vyčte Mycroftovi, že ohrozil Joan namísto toho aby požádal o peníze jejich otce. Mycroftovi dokonce vyhrožuje! Hlavně se dohodnout

Co dál?

Sherlock se rozhodne pro vyjednávání a chce získat pro gangstery velice lákavou záležitost, kterou vymění za svou parťačku. Podaří se mu to, nebo si bude muset Joan pomoci sama?

Lucy Lui tento díl režíruje

Co se dílu Paint It Black týče, je „Joan Watsonová“ hvězdou hned nadvakrát. Její představitelka Lucy Liu si totiž v rámci tohoto dílu zkusila režijní debut! Nutno dodat, že Liu se už vedle herectví zabývá i vizuálním uměním. V letech 2004 - 2006 studovala New York Studio School for drawing, painting and sculpture. Vystavovala jak koláže, tak malby i fotografie a své výtvarné aktivity někdy propojuje i se svou další aktivitou - charitativní prací.

Co se činností pro charitu týče tak Liu se angažovala například ve sbírce věnované prevenci rakoviny, v posledních několika letech také podporuje stejnopohlavní manželství, lidská práva, spolupracovala třeba s UNICEF. Zalíbilo se jí i stát za kamerou?

Jak prosté ve středu od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.