Ex Charlieho Sheena, Denise Richards, zazáří na Prima LOVE

Vrah mého manžela - upoutávka

V sobotu vás čeká ve 20.15 na Prima LOVE další americký thriller. Budeme zjišťovat, kdo je Vrah mého manžela. Jednu z hlavních rolí si zahraje bývalá Bond girl a exmanželka Charlieho Sheena Denise Richards.

Co uvidíte během sobotního večera na Prima LOVE? Podívejte se ve 20.15 na americký thriller Vražda mého manžela.

Je obviněná z vraždy neprávem?

Cassidy Millerová byla obviněna z vraždy svého muže Lukea. Po dvou letech ji soud shledal nevinnou a ona se tak vrací do normálního života, ale ten jí ztěžují lidé z okolí, kteří ji považují za vražedkyni. Cassidy měla s Lukem dceru, která žije u svého strýce Scotta. Ten věří, že je Cassidy nevinná, Lucy si tím ale jistá není. A matky se neustále ptá, zda to opravdu udělala.

Neodbytná reportérka Denise Richards

Cassidy, hlavní postavu thrilleru, pronásleduje také reportérka Nora, která ji označuje za černou vdovu. Denise Richards je v Hollywoodu známá jako bývalá Bond girl ze snímku Jeden svět nestačí, kde si zahrála sexy doktorku.

Jedna z jejích neznámějších scén je však nečekaně ze seriálu Přátelé, kde si zahrála epizodní roli jako sestřenice sourozenců Moniky a Rosse. Její krása a neodolatelné blond vlasy uhranuly Rosse a následně všechny ostatní kamarády. Denise se však nikdy nestala pravou hollywoodskou hvězdou, místo jejího herectví celý svět většinou zaujala její krása.

Další pozornost na sebe však strhla ve chvíli, kdy si vzala známého hollywoodského bouřliváka Charlieho Sheena v roce 2002. Mají spolu dvě dcery, po krátkém manželství nastal rozchod a bouřlivý rozvod, který se táhl několik let. Ztráta manželské opory se na Sheenovi podepsala, tomu se sice v profesi dařilo (jednu dobu platil za nejlépe placeného seriálového herce na světě – v sitcomu Dva a půl chlapa), ale jeho osobní život připomínal jednu velkou jízdu v Las Vegas včetně sexuálních vztahů s modelkami, striptérkami, prostitutkami a hromadou drog.

Divoký život se mu stal osudným. Charlie Sheen po několika letech vydírání veřejně oznámil, že trpí HIV. Denise má opatrovnictví obou dcer a Sheena během jeho nejtěžších chvil podpořila.

Podívejte se na americký thriller Vrah mého manžela v sobotu na Prima LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.