Na co táhne seriál Bez hranic?! Na české herce!

Po celé Evropě jde elitní tým zločincům po krku v novinkovém seriálu Bez hranic. A překročili i ty naše! Část seriálu se totiž natáčela i v České republice a roli si tu střihla i řada tuzemských herců. Kteří?

Další díl seriálu Bez hranic uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Hvězda nejzářivější

To by bylo, aby tu chyběl Karel Roden. Charismatický herec, který z českých hvězd v zahraničních produkcích zazářil patrně nejvíc, si střihne roli milionáře Lva Marianskiho a rozhodně neujde dramatickým situacím… Co ho čeká? To už brzy uvidíte!

Krásná Issová

V celých pěti epizodách si zahraje i další tuzemská populární tvář Klára Issová. Uvidíte ji jako Shari, spolupracovnici a lásku vyšetřovatele Carla Hickmana. Wow! Jsme zvědaví!

Vašut a ti další

To však není všechno! V seriálu se objeví třeba i Marek Vašut, Kateřina Brožová nebo Miroslav Šimůnek. Jaké role v napínavých epizodách sehrají?

Nechte se překvapit!

Seriál Bez hranic už ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.