Myslíte si, že máte doma nepořádek? Podívejte se na ty nejšpinavějí domy

Neumyté nádobí vám přetéká ve dřezu a prach jste utírali naposledy o Vánocích? Nemusíte mít výčitky, že neuklízíte. Věřte, že ve světě jsou na tom někteří lidé o dost hůř. Jak se vůbec lidem žijícím v extrémním nepořádku žije? Jsou za takovým chováním nějaké důvody? To se dozvíte na Prima love.

Myslíte si, že k běžným životním věcem patří mít setřený prach, umyté nádobí, zameteno, vyžehleno nebo ustláno? Co když vám ale ukážeme ty nejhorší a nejšpinavější domovy Anglie? Na televizním kanálu Prima love můžete od pondělí do pátku v 11.55 sledovat britskou reality show Máte doma uklizeno? Ani v případě, že kolem poledne jste v práci či ve škole, není nic ztraceno. Na všechny díly se můžete podívat v televizním archivu Prima Play.

Na kuchyňských linkách se jim zvesela prohánějí bakterie salmonely a v domě plném odpadků mají vyhrazené dva metry čtvereční pro svůj osobní prostor. Stojí vždy za takovým životním stylem choroba, nebo za to mohou úplně jiné důvody?

Početné rodiny a single rockové hvězdy

Dvojice expertek na hygienu, Kim Woodburn a a Aggie MacKenzie, odhaluje tajemství špíny a nepořádku ve všech britských domácnostech. Ve druhé sérii této oblíbené reality show se tak podíváme nejen do zákulisí početných rodin, které nejsou schopné si rozdělit domácí práce, ale také i na single život rockové hvězdy. Kim a Aggie bohužel nacházejí vždy to samé – katastrofální stav kuchyně, chlupy na místech, kde byste to nečekali a línou rodinu, která potřebuje vysvobodit ze spárů bordelu.

Druhá série pořadu „Máte doma uklizeno?“ můžete sledovat každý den od 11.55 na kanálu Prima love a ze záznamu na portálu Prima Play!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.