Myšlenky zločince představí speciální díl. I poručíka Dana z Forresta Gumpa

Tak trochu speciální bude pondělní díl Myšlenek zločince. Jednak budou agenti FBI řešit vskutku podivný zločin. Za druhé je díl netradiční i v rámci seriálového univerza. Tento díl byl předzvěstí nového spin off seriálu a ukázal představitele poručíka Dana z Forresta Gumpa!

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí ve 20.15 na Prima love.

Zlověstný duben

Dovolená na Barbadosu zní jako cestovatelský sen. Pro čtyřčlennou rodinu se však zřejmě změnil v noční můru… Právě na letišti tohoto ostrovního království se po ní slehla zem. Brzy navíc vyjde najevo, že se zřejmě stala obětí ohavné tradice pachatelů, kteří každý rok unesou na různých místech Ameriky celou rodinu. Spojnicí je měsíc, kdy se všechny únosy staly – oběti totiž pokaždé zmizí v dubnu.

Nová tvář na scéně

Nezbývá tak, než spojit síly i s vyšetřovateli, kteří pracovali na předchozích případech. Na scénu přichází zkušený Jack Garett a jeho International Response Team, který vyšetřuje zločiny, které se staly v zahraničí, ale jsou do nich zapojeni američtí občané. Jacka přitom nezmiňujeme pro nic za nic – právě aktuální díl Myšlenek zločince je totiž jakýmsi “pilotem” pro spin off seriál, kde hraje hlavní roli!

Poručík Dan a ti druzí…

A ačkoliv se onen pomyslný “pilot” v premiéře objevil už na jaře 2015, seriál Criminal Minds: Beyond Borders vtrhl na CBS teprve nedávno – konkrétně 16. března 2016. Jak už bylo naznačeno, ústředním hrdinou je právě Jack Garett a také Lily Lambert. Oba představitele ostřílených agentů, kteří jsou na stopě zločincům v Thajsku, Indii, Egyptě, Francii nebo Maroku, přitom pravděpodobně “od vidění” dobře znáte. Jako Jacka v pondělí uvidíte Garyho Sinise. Uhrančivý Američan bravurně vystřihl třeba poručíka Dana Taylora ve Forestu Gumpovi a zahrál si i Kena Mattinglyho v další pecce Apollo 13 nebo Maca Taylora v Kriminálce New York.

Cenu Emmy mu pak v 90. letech vynesla role alabamského guvernéra George Wallace ve stejnojmenném dramatu, za ztvárnění zmíněného kámoše Forresta Gumpa mu pak přistála dokonce (bohužel neproměněná) nominace na Oscara. Jeho seriálovou parťačku hraje Anna Gunn, již si můžete pamatovat například jako Skyler White ze seriálového hitu Perníkový táta.

Jak Jack Garett “vstoupí” do Myšlenek zločince?

To uvidíte už v pondělí od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.