Muž chtěl sníst za den to, co kulturista The Rock. A bylo to peklo!

Když se Hugh Jackman připravoval fyzicky na X-mena, budíček mu zvonil každé tři hodiny (i v noci), aby do sebe naládoval dostatek proteinů a sacharidů. Dwayne Johnson alias "The Rock" toto dělá dobrovolně. Jak to ale vypadá v případě, že se jeho nabitým jídelníčkem inspiruje obyčejný muž?

Jídelníček zahrnující kuřecí maso, rýži a brokolici v kombinaci s posilováním se Hugh Jackmanovi nakonec vlastně moc nevyplatil. Filmoví tvůrci X-mena z hory svalů neměli velkou radost. Nasvalený Hugh jim totiž přišel "až příliš". Zatímco Dwayne Johnson, kterého celý svět zná pod přezdívkou "The Rock", nemá svalů nikdy dost (zábavnou historku na téma, jak vznikla jeho přezdívka, nečekejte. Stačí se na něj jen podívat). 196 cm vysoký Dwayne musí každý den dodržovat jídelníček, u kterého normálního smrtelníka a zároveň milovníka jídla musí ranit mrtvice. V tom lepším případě se mu udělá mdlo. Není jídlo jako jídlo. Co Dwayne denně sní?

1 kilo tresky12 vajíček2 hrnky vloček300 gramů kuřete6 hrnků rýže2 lžičky rybího tuku300 gramů steaku350 gramů pečených bramboršpenát (čerstvý)300 gramů proteinu (casein)

Když se normální chlap snaží sníst porci pro Skálu

Sean Evans je normální chlap s poměrně dobrou fyzičkou. Vsadil se s kamarády, že jídelní režim Dwayna zvládne levou zadní. Narvat se jídlem přece nemůže být tak těžké. To je naivní myšlenka, na kterou možná Sean ještě teď vzpomíná.

Seana totiž čekalo SEDM zdravých jídel denně. Dwayne sní kilo tresky denně – a Sean? Ten ryby vždycky k smrti nenáviděl. Sean se ale nevzdal a šel do toho. Jen tak trochu netušil, co to obnáší.

V osm ráno ho čekala snídaně s ovesnými vločkami, treskou a dvěma vejci. V deset ráno během porady v práci ho už čekalo jídlo další...

Jeho strategie, jak sníst za den tolik jídla, byla jasná. Bude tvrdě trénovat.

Trénoval dokonce i v kanceláři během práce. A to všechno za jediným účelem, aby se mu uvolnilo místo v žaludku pro další jídlo. "A to jídlo měla být samozřejmě zase ryba," dodává Sean.

Brzy odpoledne to ale přišlo...

Monstrózní objem jídla musel ven...

Jenže teror v podobě pátého a šestého jídla na něj čekal už za rohem. Sean zvracení označil vlastně za záchranný mechanismus. Prostě se v těle uvolnilo místo na další jídlo... a že ho bylo.

Nebudeme vás napínat, s třemi těžkými work-outy za dena jedním zvracením to stejně nedal. Sean musel uznat, že prostě není žádný "The Rock", protože ten je jenom jeden.

Dnes s ním na Prima love uvidíte bláznivou komedii Víla Zuběnka!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.