Místo činu bude vyšetřovat smrt dívky na venkově!

Pátek večer na Prima love patří nejslavnější německé kriminálce. Naše policejní hrdinka Charlotte bude tentokrát vyšetřovat smrt dvanáctileté dívky. Může za brutální vraždu patnáctiletý kluk? Podívejte se v pátek ve 20:15.

Nejúspěšnější detektivka Místo činu vám předkládá další kriminální případ podle pravdivých událostí. Dvanáctiletá dívka byla nalezena v potoce. Prvotní vyšetřování ukazuje, že příčina smrti nebylo utopení.

Kdo je Pauline?

Pauline Kandisová je dvanáctiletá dívka, která chodí vypomáhat s koňmi příteli své sestry Svenovi. Jednoho dne ji Sven spatří, jak se u něj Pauline sprchuje, a chce, aby hned odešla. Pauline se naštve a uteče domů bez bundy. Večer se pak s otcem vydá na hasičský bál. Její sestra Nele a Sven tam jsou také, ale celkem brzy odcházejí domů a Pauline chtějí vzít s sebou. Pauline chce ještě zůstat a slibuje, že zavolá dědečkovi, aby ji vyzvedl, a jde tančit s Moritzem Siebenbornem, patnáctiletým chlapcem ze vsi. Druhého dne ji najde její kmotr Guntram mrtvou v potoce.

Charlotte Lindholmová je nemocná, ale když jí zavolají, že zemřela mladá dívka, neváhá a jede vyšetřit její smrt.

Zjišťuje, že Pauline žila v domě svých rodičů i s dědečkem a sestrou. Matka se před dvěma měsíci odstěhovala od rodiny. Pitva prokázala, že Pauline někdo uhodil do hlavy neznámým předmětem, možná prstenem, a dívka ztratila vědomí a utopila se.

Znásilnění bylo vyloučeno, ale kdo by něco takového udělal

Vesnicí se šíří panika. Všichni se tu znají tak dobře, že nikdo netuší, kdo by mohl být vrah. Nicméně, i lidská zášť a nesnášenlivost umí skvěle pracovat. Místní dokonce tvrdí, že Pauline byla znásilněná, ale znásilnění bylo koronerem vyloučeno, i když Pauline už nebyla panna. Charlotte se ptá, zda nemohla být Pauline sexuálně zneužívána. Ale kým? Je nutné promluvit se všemi, kteří s Pauline měli co do činění. Charlotte chce hovořit s jejím tanečníkem Moritzem, ten však není doma. Jeho otec tvrdí, že z bálu šli domů společně. Matka odešla dříve. Charlotte chce, aby za ní mladík přišel na policejní stanici kvůli výpovědi. Mezitím Nele najde u svého přítele Svena Paulininu bundu a dozví se, že tam Pauline chodila. Pomáhala mu s koňmi a byla do něj trochu zamilovaná. Až do této chvíle o tom neměla Nele tušení a obává se, že Sven má se smrtí její sestry něco společného...

Sledujte napínavé vyšetřování na Prima love v pátek ve 20:15!

Sdílejte článek