Miluje se se svým autem a šnupe pudr. To jsou Nejšílenější úchylky na Love!

Určitě to každá dobře známe – říkají jim ženským jménem, opečovávají je a tráví s nimi každou volnou minutu. Kdo s kým? Přece muži se svými auty! Ale že by s nimi měli sex stejně jako Nathaniel v Nejšílenějších úchylkách?!

Ty nejroztodivnější lidi s podivnými úchylkami můžete sledovat na Prima love ve 18.55! Jak už jsme psali, seznámíte se tu s úchylkami, o kterých jste ani netušili, že existují. Ale Nathaniel?

Partnerský vztah s autem?

Nathanielovi je dvacet sedm let a jeho první a možná poslední vážnou známostí je jeho vůz. Bez legrace. Seznámili se asi před pěti lety v autobazaru a byla to láska na první pohled. „Jeho tvar, barva, všechno do sebe zapadalo. Cítil jsem okamžité souznění,“ popisuje Nathaniel své vzplanutí. Jeho posedlost se vyvíjela už od puberty, když začal stavět modely aut, pravou lásku však našel v Chasovi, jak své auto pojmenoval.

Vztah s autem. Foto: archiv Prima

Nathaniel je typickým pacientem s chorobou zvanou objektofilie. To je odchylka, při které má člověk citový a sexuální vztah k neživé věci, jsou známy i případy citového vztahu k horské dráze, výtahu nebo Eiffelově věži. Svěřuje se, že s autem má i fyzický poměr:

Někdy se spolu i milujeme. Nejčastěji to děláme tak, že se nakloním přes blatník a o kapotu, třu se o něj a hladím ho. Nejodvážnější poloha je, když jsem pod ním!

Jay je závislá na dětském pudru

Jay je teprve dvacet osm let a šňupe. Rodiče mohou být rádi, že je to "jen" dětský pudr. Její závislost začala před 16 lety, zpočátku se jím jen natírala, časem jí to přestalo stačit. Dnes šňupe minimálně desetkrát denně. "Cestou domů se na dětský pudr šíleně těším, šňupu ho tak dlouho, dokud nemám dost," svěřuje se v dokumentu.

Šňupe pudr. Foto: archiv Prima

Jay vyšňupe 140 g pudru denně, za celou dobu závislosti vyšňupala více jak 800 kg. Možná se to zdá na první i druhý poslech úsměvné, ale šňupání i dětského pudru v takovém množství může být dost nebezpečné.

Některé druhy dětského pudru obsahují mastek, inhalování velkého množství může vést k dýchacím potížím a rakovině plic. Na etiketě je napsáno, že může způsobit dýchací potíže, ale na to Jay není schopna ani pomyslet...

Zbaví se některý z nich takové závislosti? Co na to říkají lékaři? A jak reagují nejbližsí? To uvidíte už ve čtvrtek v Nejšílenějších úchylkách na Prima love v 18.55!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.