Město lásky a sexu pohledem Carrie Bradshaw

Se Sexem ve městě se blížíme do finálního estetického orgasmu, který je zapříčiněn návštěvou Carrie v úžasné Paříži. Novinářka, která postavila celou svou kariéru na Sexu v New Yorku, tak opouští hnízdo, aby následovala svého Rusa. Jak budou vypadat první dny Američanky v Paříži?

Dnes uvidíte na Prima love 19. epizodu Sexu ve městě od 22.20. Vztah Carrie s ruským amantem je čím dál tím vážnější a vážnější. Aleksander jí nabídl cestu do Paříže, a to je přece cesta, která se neodmítá. Ale navždy? Carrie je zmatená a není se čemu divit. Má opustit všechno, co tak dlouho budovala? Byt, kde prožila několik lásek? A hlavně svoje kamarádky, které miluje ze všeho nejvíc? Carrie svoje rozhodnutí odkládá, dokud jí Rus neřekne větu, která ji nalomí: "Nežádám tě o to, aby ses stěhovala do vězení. Jde jen o Paříž." Krása Paříže ji láká stejně jako nedostupnost těch nejkrásnějších šatů, kterými by se v pařížských výlohách mohla nechat okouzlovat...

Jak bude vypadat Paříž očima Carrie? Kromě toho, že půjde o neodolatelnou kombinaci krásných šatů a koloritu Paříže, bude Carrie prožívat hodně perné chvilky. V tom jí nepomůže ani její přítel a umělec Aleksander Petrofsky.

Mám dvě lásky: svoji krajinu a Paříž.

Říká Josephine Baker. Paříž sází na první dojem, svojí krásou vás lapne a už nikdy nepustí. Její obětí se stala i ostřílená newyorská novinářka Carrie Bradshaw, když se poprvé před hotelem pořádně rozhlédla.

Jiná města jsou jiná města. Paříž je ale svět sám o sobě.Tvrdil Karel V. Možná tím myslel její krásu, potemnělé uličky, ušlechtilou architekturu a pomalu plynoucí život.

Paříž je všechno, čím budeš chtít. Můžeš se tam bavit, můžeš se tam nudit. Smát se, plakat. Můžeš tam dělat všechno, co tě dělá šťastným.

Takto mluvil o Paříži Chopin. I Carrie tam jednou za čas prožívala se svým Rusem pohádku. Procházky v chladném podzimu, který se pomalu, ale jistě mění ve vlezlou zimu, která nezahřeje.

Mezi Londýnem a Paříží je ten rozdíl, že Paříž je pro cizince. Londýn je pro Brity. Anglie vybudovala Londýn pro svůj vlastní užitek a Francie postavila Paříž pro celý svět.

Vysvětluje Ralf Waldo Emerson. Carrie se však po Paříži pohybuje jako Američanka. Sem tam ztracená v překladu.

Pokud má člověk to štěstí, aby žil zamlada v Paříži, potom ať půjde v životě kamkoliv, jde to všude s ním, protože Paříž, to je pohyblivý svátek.

Píše Hemingway. Carrie sice svoje nejsvěžejší léta zažila v hříšném New Yorku, ale bohémství Paříže se snažila najít. Problém byl, že sama.

A krom toho? Poznala dceru svého vyvoleného. Typická Francouzka.

V tom nejluxusnějším pařížském hotelu čekala na svou pohádku.

V Paříži zažila několik životních pádů, které se proměnily v další šanci v lásku.

Sex ve městě sledujte dnes ve 22.20 na Prima love!

Petra Kloidová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.