Mateřství během natáčení: Jak představitelka Kůstky vychovává dítě se svou sestrou?

Emily Deschanel je podruhé matkou, zatímco její sestra Zooey Deschanel se na druhé dítko teprve těší. Každopádně obě dvě sestry a herečky si svoje těhotenství naplánovaly perfektně – děti jsou jen několik měsíců od sebe. Jak se vychovává dítě, když natáčíte 12 hodin denně?

Obě dvě slavné sestry Deschanelovy září v televizních seriálech kanálu FOX. Emily jedenáct let natáčela Sběratele kostí, Zooey ve studiích točí úspěšný sitcom Nová holka.

"Nemohly jsme si to naplánovat lépe, naše děti jsou opravdu pár měsíců od sebe, " smála se Emily, jejíž druhým dítětem je syn Calvin, zatímco o tři měsíce později porodila Zooey svého prvního potomka, dceru Elsu Otter.

Natáčení seriálu je pro všechno osazenstvo nesmírně náročnou záležitostí, na place se jako herečka, ale i jako štáb můžete několik měsíců pohybovat 12–16 hodin denně. Většina hereček kloubí mateřství na natáčení tak, že si zkrátka pronajme několik chův, které doma hlídají. Emily a Zooey jsou však poněkud jiné matky.

Spinkání se neslučuje

Děti vozí na natáčení, když hrají scény, hlídají rodiče, manžel nebo chůva. "Je velkým štěstím, že dokonce se sestrou natáčíme pro stanici FOX vedle v ateliérech, takže se můžeme potkávat. Problém je, že naše děti spí v úplně jinou dobu. Takže, když je Calvin vzhůru, malá Elsa spí a opačně," vysvětluje Emily a přiznává, že zatím děti nechává spát podle jejich potřeb a rozhodně jim nenastolila tvrdý režim, který by jim určoval jasný spací režim.

Co můžete v úterý vidět?

Na Prima LOVE uvidíte pokračování premiérové jedenácté řady. Další případ zastihne Kůstku a Bootha během příprav na oslavu Dne díkůvzdání. Slavná novinářka byla zavražděna patrně v souvislosti se zveřejněním citlivých vládních informací...

Podívejte se na Sběratele kostí v úterý večer ve 20.15 na Prima LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.