Má slovanský původ a tchyni Sofii Loren – to je hvězda seriálu Rizzoli & Isles

Superchytrá, elegantní a sexy zároveň. To je Maura Isles v populárním krimiseriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. Geniální patoložku, jež jde po boku své parťačky a přítelkyně Jane Rizzoli po krku i těm nejmazanějším zločincům, ztvárnila herečka Sasha Alexander...

Seriál Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně můžete sledovat ve středu ve 20.15 na Prima love. Postavu Maury Isles ztvárňuje Sasha Alexander – a jedná se o její nejslavnější roli. Možná o ní ale jako o herečce, ženě a manželce nic nevíte. Pak se právě teď můžete dozvědět pár zajímavých faktů.

Slovanské kořeny

Ačkoliv se Sasha narodila v Los Angeles, má evropské kořeny. Její rodiče jsou totiž italského a srbského původu. Sasha Alexander dokonce není ani její pravé jméno – čerstvě čtyřicetiletá kráska se roku 1973 narodila jako Susana Drobnjakovič. Ale pseudonym zní přece jen o něco efektněji a srozumitelněji v anglicky mluvící zemi.

Snacha Lorenové

V roce 2007 se Sasha provdala za Edoarda Pontiho. Že vám to nic neříká? Nu, italsko-americký režisér je synem producenta Carla Pontiho a superhvězdy Sophie Loren. Zda a jaké dýchánky spolu dvě slavné herečky pořádají, však není známo. Ponti a Alexander mají dvě děti – syna Leonarda Fortunata a dceru Luciu Sofiu.

Kámoška z Chirurgů

S kým chodí Sasha na kafe a party? Dost možná s Jessicou Capshaw alias doktorkou Arizonou Robbins z populárního „medicínského“ seriálu Chirurgové, který též můžete vidět na Prima love, a to v neděli ve 22.25. Jsou totiž nejlepší kamarádky.

Detektivky jsou jejím osudem

Zdá se, že Sasha má štěstí na role v kriminálkách. Už před Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně se totiž do myslí diváků zapsala jako agentka Caitlin Todd v Námořní vyšetřovací službě. Mihla se také v slavné Mission Impossible III. A pamatovat si ji můžete také jako Gretchen Witter z Dawsonova světa.

Co čeká Sashu v roli patoložky Maury Isles ve středeční epizodě? Vyšetřování vraždy mladé dívky, jejíž mrtvolu zasypali vápnem v kostele.

Vraha s Maurou odhalíte v dalším díle Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně na Prima love.

Podobné články

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.