Lucy Liu v neděli jako matka oslavila netradiční rodinu!

Hollywoodské herečce a představitelce Watsonové v Sherlockovi Holmesovi táhne na padesát a před dvěma lety se stala poprvé v životě matkou. Liu je single matkou pracující šestnáct hodin denně a na Den matek se vyjádřila o své rodině.

Co uvidíte v Sherlockovi Holmesovi na Prima LOVE?

V New Yorku je nalezena zavražděná dívka. Holmes je toho názoru, že ji mučil a zabil stejný muž, který držel a mučil Kitty… Jak to vyřeší Sherlock a Watsonová? To uvidíte ve středu na Prima LOVE v seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté ve 20.15.

Den matek a netradiční matka Lucy Liu

V roce 2015 se Lucy Liu narodil syn Rockwell, kterého hollywoodská herečka neodnosila. Lucy stále pracuje jako herečka, ale také jako režisérka seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté. A snaží se kombinovat práci a mateřství jako single matka.

"Chtěla bych svoje okolí upozornit na to, že v dnešní době existují i nekonvenční rodiny, jako je ta moje a není na tom nic špatného. Když jsem se chystala do své role matky, rozhodně sem se nestyděla ptát, spoustu jsem toho netušila," vysvětluje Lucy Liu.

Na Den matek, 13. května, také zvěřejnila fotku svého syna, jenž se drží v metru za ruku s cizincem. Celou fotku okomentovala takto: "Protože jsi v těchto letech osvobozený a můžeš milovat kohokoliv, klidně i cizince v metru, učím se od tebe."

Lucy Liu se snaží skloubit natáčení a mateřství a jde jí to celkem obstojně.

Podívejte se na třetí řadu Sherlocka Holmese: Jak prosté ve 20.15 na LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.