Lucy Liu jako hvězdná matka v práci. Jak vypadá mateřství hereček v praxi?

Sherlock Holmes: Jak prosté III (18) - upoutávka

Hollywoodská herečka a seriálová představitela dr. Watsonové si před dvěma lety pořídila syna Rocca. Mateřství i tak kombinuje s náročnou prací natáčení seriálu. Jak to vypadá v praxi?

Co uvidíte ve středu na Prima LOVE s Sherlockem Holmesem?

Sherlock se svou parťačkou bude řešit dost zajímavý případ. Vypadá to na úmyslné přejetí mladého muže. To přivede detektivy až do taxikářské společnosti, jejíž program může být uživateli zneužit ke sledování lidí…

To vše uvidíte ve středu ve 20.15 na Prima LOVE.

Jak vypadá hollywoodské rodičovství v praxi?

Seriál Sherlock Holmes si své diváky našel nejen v Americe, ale i ve světě, a proto pokračuje dál už několikátou sezónu. Jednu z hlavních rolí zde netradičně ztvárňuje žena, Lucy Liu, jako kolegyně Sherlocka Holmese. Dr. Watsonovou s Sherlockem už po několika sériích pojí nejen práce, ale i podivné přátelství podle Holmesových pravidel.

Lucy Liu si před dvěma lety nechala odnosit syna Rocca a stala se z ní pyšná máma propagující netradiční rodiny. Mateřství se však snaží skloubit samozřejmě i s prací, Sherlocka Holmese natáčí neustále.

O dost náročnější to musí být ve chvíli, kdy se snaží kromě herectví ještě díly Sherlockovi Holmese režírovat. V roce 2014 poprvé usedla do režisérského křesla v rámci natáčení dvou epizod Sherlock Holmes: Jak prosté a nadále v tom pokračuje. "Bylo to v podstatě naprosto přirozené po dvaceti letech práce jako herečka, kdy neustále sledujete režiséra a úzce s ním spolupracujete, " vysvětlovala slavná herečka.

VÍCE O REŽÍROVÁNÍ LUCY LIU SE DOZVÍTE TADY

Na svém Instagramu se se svými fanoušky dělí o momenty, jak vypadá její práce, když ji přijde navštívit její malý syn Rocco.

Sledujte Sherlocka Holmese na Prima LOVE každou středu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.