Lidské osudy na Love: Jak se po nemoci vrátit do života?

V jedné sekundě se váš život promění tak, jak byste si sami ani nedovedli představit. Najednou nemůžete chodit, sami jíst ani dýchat. A jaký je pak návrat domů? To uvidíte ve filmu Nebezpečné probuzení v sobotu na Love ve 20.15!

Prima love se vrací k oblíbeným příběhům ze života. V sobotu večer uvidíte lidský osud, který se opravdu stal, a do kterého si svoje zkušenosti mohou promítnout všichni, kteří si prošli těžkými chvílemi, kdy byli dlouho upoutáni na lůžko. Jak se normálně znovu zařadit do života, který jste vedli před tou chvílí, jež vám změnila život? Jedno je jasné, nepůjde to snadno. Stejně jako Terrymu, otci od rodiny, která ho nehodlá jen tak zavřít do rehabilitačního centra a opustit ho!

Terry se probudil a všechno je jinak

Drama podle skutečné události vypráví o otci od rodiny, který přežil vážnou autonehodu. Lékaři ho musejí operovat, vážně si poškodil mozek a je v kómatu. Jeho manželka odmítá věřit tomu, že by už se nikdy neprobudil. Larry má totiž silnou vůli, jednou řekl dětem, že se stane profesionálním fotbalistou, a tak se i stalo.

Lorraine si je jistá, že ani tento zápas nevzdá. Po dlouhé době se Terry probudí. Všichni jsou rádi, ale je jiný... Nic si nepamatuje, neumí normálně mluvit, jíst. A každý další den jako by všechno začínalo znovu. Opět nikoho nepoznává a je hrubý. Celá rodina se ho snaží vrátit do života a hlavně mu vrátit jeho ztracený optimismus!

Povede se jim takový náročný úkol? To uvidíte na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.