Seriály a filmy

29. července 2011 13:00

Štěpán Podmol

Láska je Láska v originále a s titulky na Prima LOVE

Stanice Prima LOVE zařadila do svého vysílání zatím jediný seriál zabývající se lesbickou tematikou Láska je Láska.

Pro fajnšmekry, kteří upřednostňují původní znění s titulky, dokonce nabídne tuto podobu v odvysílaných reprízách! Seriál Láska je Láska bude na Prima LOVE k vidění od 14. srpna, kdy bude ve 20.55 uveden pilotní díl. Jeho reprízu (The L Word) v anglickém jazyce s českými titulky si budou moci diváci vychutnat na naší sesterské stanici Prima COOL hned následující den 15. srpna ve 22.00. Od 19. srpna se seriál zabývající se queer tematikou bude objevovat nadabovaný na Prima LOVE a ještě tentýž den bude uvedena repríza v originálním znění s titulky.

Společnost FTV Prima jako jediná komerční televize tak udělala v krátké době už druhý krok, kdy nabídne na svém vyprofilovaném kanále seriál v originálním jazyce s titulky. Od července tohoto roku Prima COOL vyslyšela prosby diváků a zařadila do svého vysílání otitulkovanou verzi amerického seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Láska je Láska se stal prvním a zatím jediným televizním seriálem věnovaným jen a pouze lesbickým vztahům. Představí vám zajímavé spektrum postav, které se snaží skloubit svůj profesní život s osobním a zároveň se různými způsoby vyrovnávají se svou otevřenou nebo skrytou sexualitou. Příběh se soustředí na skupinu lesbických žen a jejich kamarádek, které žijí v Los Angeles a scházejí se v kavárně The Planet. V jedné z hlavních rolí se představí herečka Jennifer Bealsová, známá z kultovního filmu Flashdance.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.