Kvůli natáčení seriálu propadla ve dvanácti anorexii

Scarlett Pomers alias Kyra, dcerka Reby ze seriálu Deník zasloužilé matky, je jedna z hereckých hvězdiček, která "rostla" v rámci populárního seriálu. V pubertě se však začala potýkat se strašákem mnoha dospívajících a ze seriálu načas vypadla.

Další díl seriálu Deník zasloužilé matky uvidíte ve středu ve 12.55 a 18.55 na Prima love.

Nebezpečné hubnutí

Scarlett začala v seriálu působit jako dvanáctiletá – v roce 2011. Čtyři série "vyrůstala" se svou seriálovou postavou, počátkem páté však najednou její postava zmizela. Pomers totiž spadla do šlamastyky jménem anorexie. A bylo třeba, aby se dala dohromady – v nejhorší fázi nemoci totiž vážila pouhých 33 kilogramů! Z léčebny Scarlett pustili v lednu 2006. Do seriálu se vrátila až v 6. sérii, v reálném životě pak začala spolupracovat s organizací pomáhající lidem s poruchami příjmu potravy

Časopis Teen People ji také pro její úsilí v boji s nemocí zařadil do žebříčku dvaceti dospívajících, kteří "změní svět". Herečka našla navíc útěchu v praktikování jógy a dokonce si udělala certifikát, aby ji mohla předcvičovat. "Jóga mi pomáhá cítit se dobře. Byl to poslední krok k tomu nechat toho démona jít," uvedla Scarlett k boji s anorexií. Mimochodem její návrat do 6. série je doprovázen jednou černohumornou hláškou, kterou však zatím není vhodné prozrazovat.

Dala se na hudbu

Vedle herectví se Scarlett (která v dětství začala kariéru účinkováním ve Star Trek: Voyager a z posledních let si ji můžete pamatovat třeba z Erin Brockovich) věnuje také hudbě. V roce 2010 vydala debutové EP Insane a tentýž rok také nazpívala píseň It´s a Long Way to the Top (If You Wanna Rock´n´Roll) na album Rock & Roll Train: A Millennium Tribute To AC/DC.

K tomu všemu se také věnuje břišním tancům a miluje surfování.

Další díl seriálu Deník zasloužilé matky uvidíte ve středu ve 12.55 a 18.55 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.