Kutcher není jen hezká tvářička: vydělává přes internet!

Ashton Kutcher. Z celkem netalentovaného týpka se stal obsazovaný komediální herec, jenž našel svůj hlavní talent v produkci a v internetovém vizionářství. To on kdysi odkoupil Skype, aby se z něj za dva roky mohla stát firma s hodnoutou 8,5 miliardy dolarů.

Všichni si ho pamatují jako toho komedianta s nepříliš valným hereckým uměním z Hele vole, kde mám káru? Málokdo však ví, že tenhle týpek, který svými nevěrami pobouřil celou Ameriku, dokáže vydělávat slušné peníze nejenom svým charismatem, ale také inteligencí. Stal se z něho milionář, který investuje do začínajících internetových projektů...

S takovým milionářem se setkáte i v pátek na Prima love ve 20.15 ve filmu Život s nepřítelem.

Mladá, elegantní a okouzlující Allison se na první pohled bláznivě zamiluje do softwarového multimilionáře Phillipa Laudera. Zprvu se jí nový život zdá neuvěřitelně dokonalý.

Ale jen do chvíle, než se ocitne v domě svého manžela sama a začne o něm a jeho bývalé ženě odhalovat hrozivou pravdu…

Abychom se vrátili zpátky k o něco slavnějšímu milionáři. Ashtonovi v kariéře bez debat pomohl roztomilý kukuč, ale i komediální umění, které si už dobře vyzkoušel jako osmnáctiletý v seriálu Zlatá sedmdesátá, kde se také poprvé setkal se svou nynější partnerkou a matkou svého budoucího dítěte, herečkou Milou Kunis.

Seriál Zlatá sedmdesátá (1998) Mila Kunis a Ashton Kutcher. Foto: archiv

Vizionář na poli internetových médií

V roce 2012 se objevil místo skandálního Charlieho Sheena v seriálu Dva a půl chlapa, kde hraje internetového milionáře se zlomeným srdcem. A scenáristi nebyli daleko od pravdy. Přestože má Ashton pořád hezkou tvářičku a v showbznysu se tváří, že neumí do pěti počítat, v tom internetovém byznysu je to muž s jasnou vizí, jenž se nebojí riskovat a investovat do začínajících projektů, které následně vydělávají miliardy. Tak to udělal s firmou Skype, jejíž část v roce 2009 odkoupil. Tehdy měla hodnotu 2,75 milionu dolarů, o dva roky později, kdy Microsoft ze Skypu udělal vlastní akvizici, se cena společnosti zvýšila až na 8,5 miliard dolarů.

Ashton se v rozhovoru pro New York Times nechal slyšet, že svoje investiční záměry pravidelně projednává s lidmi, kteří se v tomto byznysu pohybují, jeho intuice je však na prvním místě. Soustředí se povětšinou na tzv. start-upy, začínající internetové společnosti s nízkými náklady, ale také s extrémně vysokým podnikatelským rizikem. Nedávno třeba investoval do oblíbeného Foursquare, módní stránky Fashism...

I když není jedinou celebritou, která investuje svoje peníze do tohoto odvětví, podle dalších investorů však patří mezi ty, kteří mají respekt.

Podívejte se na lásku, která projde různými změnami ve filmu Život s nepřítelem na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.