Kůstka jde po krku svému nepříteli. Dostane ho?

Obzvlášť vypečený díl Sběratelů kostí čeká na fanoušky v úterý večer. Středem událostí aktuálního dílu bude především doktorka Temperance Brennanová alias Kůstka. Navnaďte se na napínavý díl. Další díl premiérové řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.05 na Prima love.

Past na nepřítele

Vyšetřovatelský díl připravuje léčku na Kůstčina úhlavního nepřítele, geniálního zločince Christophera Pelanta. Ten nejenže má na svědomí nejeden lidský život, ale v minulosti se například pokusil zničit i samotnou Kůstku. Jak? Nafingoval vraždu, kterou sám spáchal tak, aby se stala podezřelou právě Brennanová, která musela uprchnout a očistit své jméno v utajení.

Chyba se vloudila

Není tedy divu, že i Kůstka jde Pelantovi pořádně po krku a počátkem dílu si na něj brousí zuby se svým týmem. Jenže se něco zvrtne, léčka se nevydaří.

Co teď? Brennanová se rozhodne pro poněkud riskantní dobrodružství. Jaké? Nechte se překvapit!

V kůži Christophera Pelanta

Nutno podotknout, že Pelant trochu klame vzhledem. Na pohled je to totiž celkem obyčejný mladý sympaťák. Hraje ho, aktuálně třiatřicetiletý, Floriďan Andrew Leeds. Ten se v showbyznysu pohybuje od osmi let, už ve velmi mladém věku účinkoval v muzikálech na slavné Broadwayi.

Zajímavostí však je, že i přes orientaci na umění má titul z Computer Science – studoval na Stanfordské univerzitě. V současnosti pendluje mezi New Yorkem a Los Angeles a vedle hraní se věnuje i psaní seriálů pro televizi. Věnuje se i produkci.

Unikne Christopher Pelant Kůstce i tentokrát?

Uvidíte v úterý ve 20.05 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.