Kůstka dnes zjistí, že je těhotná! Booth prověří sám sebe

Fanoušci Sběratelů kostí jistě vědí, že Booth má za sebou gamblerskou minulost, která s ním pořádně zamávala. Booth bude muset vyšetřovat vraždu gamblera a vyšetřování ho přenese do velkého pokušení. A Kůstka? Ta zjistí neuvěřitelnou věc...

Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Parádní novina ve Sběratelích kostí! A také malé osobní drama. Kdo ho prožije? Agent Booth!

Booth bude prověřen jednou z největších zkoušek

Ten má totiž pořádného kostlivce ve skříni. Jak si skalní fandové pamatují, Seeley Booth měl svého času pořádné problémy s gamblerstvím. A ejhle, případ ho teď nutí vrátit se v utajení rovnou do jámy pekelné… Tedy hráčského prostředí. Udrží svou vášeň na uzdě, nebo se utrhne ze řetězu? Bude to napínavé!

Vyšetřovací tým je povolán k případu v drtičce nalezených ostatků muže. Analýza kostí ukáže, že se jednalo o stěhováka Jeffa Dovera. Aubrey zjistí, že Jeff měl špatné vztahy se svým kolegou Dustinem Westem, který mu půjčil peníze a Jeff je prohrál v pokeru. Dustin však agentům řekne, že večer před vraždou mu Jeff poslal zprávu, kde zmiňoval, že v pokeru vyhrál 28 000 dolarů.

Booth navrhne, že se infiltruje do pokerového doupěte a najde mezi hráči vraha. Kůstka i Aubrey však mají z tohoto plánu obavy, protože Booth byl v minulosti závislý na hazardu. Boothovi se však mezi pokerové hráče skutečně podaří dostat. Všimne si, že u stolu je kamera, která hráčům umožňuje prohlédnout si předchozí hry. Díky Boothovi pak přes kamery Angela určí totožnost jednotlivých pokerových hráčů. Zjistí, že jeden z nich, Nate Crowe, vlastní baseballovou pálku ze dřeva, které se našlo v Jeffových ostatcích. Nate Jeffa zabil, protože kvůli němu prohrál spoustu peněz. Booth Natea zatkne, ale sklony k závislosti se v něm znovu probudí.

Čtvrtý/á do party

A pořádně vzrušující událost ho čeká i doma! Kůstka totiž zjistí, že bude mít druhé dítě! Zápletkou scenáristé předloni reagovali na to, že otěhotněla představitelka Kůstky Emily Deschanel. Ta v červnu porodila druhého syna. Kdo přibude k seriálové dcerce Christine se však ještě uvidí.

A kvůli jakému případu Booth pokouší svou starou závislost?

Uvidíte v seriálu Sběratelé kostí v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.