Kůstčin tým posílí „Královna křiku“

Posilu tentokrát získá vyšetřovací tým ve Sběratelích kostí – začínající agentku FBI. Tu ztvárnila Danielle Panabaker, která má za sebou celkem pestrý rozptyl rolí. Začínala ve filmech od Disneyho, pak však razantně změnila žánr a vrhla se do hororů. Mrkněte na její dosavadní úspěchy v kariéře.

Nadaná začátečnice

Danielle začínala v divadle, teprve pak se jako teenager dostala k Disney filmům Bez mobilu ani ránu, Čti a plač, ale také k seriálům z produkce televizí CBS či NBC, díky kterým se dostala do diváckého povědomí. Ocenění pro nejlepší mladou herečku získala za roli v seriálu The Guardian, po boku Davida Boreanaze si střihla i part ve fantasy sérii Angel. Jako výrazný přelom a dobrou zkušenost pak i sama Panabaker hodnotí spolupráci s Paulem Newmanem, Helen Hunt a Edem Harrisem v rámci HBO minisérie Zánik Empire Falls.

Hvězda hororů

Sběratelé kostí: Booth s "Královnou křiku"

Danielle se nevyhýbá béčkovým hororovým filmům – naopak. S Jaredem Padaleckim se objevila v Pátku třináctého, následoval horor Podivní o městečku, jehož obyvatelé se měnili ve vraždící bestie, duchařský The Ward a hororová komedie Piraňa 3D. Scream Queen – Královna křiku je přezdívka, kterou si svými (především vokálními) výkony v těchto rolích vysloužila. Na kontě má však i seriózní projekty – třeba postavu členky komunity Amišů v The Shunning. Jako dcera hlavního hrdiny pak boduje v seriálu z právnického prostředí Žralok. Danielle má na kontě i úspěch v žebříčku Maxim Hot 100, kde se umístila na 83. místě.

Sběratelé kostí budou vyšetřovat explozi jednoho bratra z dvojčat

Ve Sběratelích kostí Danielle pomáhá Kůstce a spol. s vyšetřováním tragické exploze, při níž zemřel člověk. Jenže oběť má dvojče, což vyšetřování zkomplikuje. Kdo explozi způsobil?

Sběratele kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love!

Šárka Novotná

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.