Kůstčin brácha na scéně! Co víte o pohledném syčákovi?

Rodinná záležitost! Tak to tentokrát čeká Temperance „Kůstku“ Brennan. V pořádném maléru je totiž její starší bráška. Pronásleduje ho ostřelovač! Než zjistíte, kvůli čemu, mrkněte na pár zajímavostí o Kůstčině nejbližším příbuzném! Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte ve středu ve 21.15.

Milovala ho

Docela dobrodružné měl Russ Brennan už dětství. Ono není úplně běžné, když vám váš otec v sedmi letech řekne, že už nejste Kyle Keenan, ale Russ Brennan. A že jestli to nevezmete na vědomí, zabijete tím svou mladší sestru. Právě s tou měl Russ po celé dětství velmi blízký vztah. A Temperance, která se sama narodila jako Joy, ho naprosto zbožňovala.

Odešel před zmizením

Nicméně v 19 Russ domov opustil a krátce poté zmizeli i Christine a Hank Brennanovi, Kůstka Russe představila v první řadě, poté co neznámé ostatky ženy identifikovala jako tělo své vlastní matky…

Ta byla zavražděna dva roky po záhadném zmizení a právě informace od Russe nakonec vedly k odhalení vraha.

Žádný svatoušek

Rodiče Brennanovi k opuštění děti donutila kriminální „kariéra“, ani Russ však nebyl žádný svatoušek. Pracoval sice jako automechanik v Severní Karolíně, ovšem na svědomí má nějaké ty přestupky a zločiny… Na druhu stranu je i milující táta dvou nevlastních dcer Hayley a Emmy.

Co nebo spíš kdo mu ale stále usiluje o život?

Uvidíte ve středu od 21.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.