Která light show je lepší? Srovnejte americký Talent s českým!

Sedmý ročník reality show Amerika má talent pokračuje dalším čtvrtfinálovým kolem, kde se představí opět dvanáct soutěžících, z nichž čtyři postoupí do semifinále. Konkurence je veliká a nervozita je na soutěžících znát.

Rockový žonglér Mike Price své vystoupení zkazil a tuší, že jeho cesta ke slávě tímto končí. I Cristin Sandu, předvádějící nebezpečný cirkusový kousek, kvůli nervozitě vystoupení nedokončil. Někteří soutěžící sice vystoupení nepokazili, ale stejně sklidili od poroty kritiku.

Byli i soutěžící, kteří porotu nezklamali a mezi ně se řadí dětská taneční skupina, adrenalinové vystoupení sportovní skupiny na rampách a mladičký komik. Porota byla velmi nadšená taneční a světelnou show skupiny Light Wire Theater, u níž se obávala, že již nic nového nepředvede…

Light Wire Theater jsou techničtí mágové

Light Wire Theater je pětice originálních lidí skládající se z techniků, ale i tanečníků. Krkem, který kroutí touhle uměleckou skupinou, jsou manželé, jejichž povoláním býval balet. Light show v jejich podání není jen o hraní se světlem, které je velice technologicky náročné. Jejich technika připomíná práci na "zelené ploše", kterou používají v hollywoodských filmech.

Podívejte se jaké neuvěřitelné obrazy dokážou vypovědět světlem:

O originální light show nebyli ochuzeni ani čeští diváci minulý rok. V pořadu Česko Slovensko má talent se objevil umělec Alex Dowis, jehož plátnem byla luminiscenční plocha. Vytvářel obrazy, u kterých se tajil dech. Jeho talent ho dostal až do finále!

Česko Slovensko má talent pokračuje dále. A pokud máte talent nebo někoho takového znáte, nebojte se ho předvést na konkurzech, které právě začaly. Už v neděli můžete svůj um předvést v Brně!

Nemusíte čekat na další talentované lidi do české verze. Podívejte se už dnes na skvělou show Amerika má talent ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.