Kristin Davis. Nehrála jen v jednom veleúspěšném seriálu, uhodnete ve kterém?

Jediná (stálá) tmavovláska a benjamínek seriálu Sex ve městě. To je americká herečka Kristin Davis alias Charlotte Yorková. Co je sympatická tmavovláska zač a jaké štěstí ji nedávno potkalo?

Další díl seriálu Sex ve městě uvidíte v pátek po 22. hodině na Prima Love

Jižanská dcerka

Kristin Davis se narodila 23. února 1965 v Coloradu a o tom, že se stane herečkou, už prý měla jasno jako malá. Před prvními úspěchy však musela překonat jednu škaredou životní zkušenost - závislost na alkoholu. Už ve dvaadvaceti totiž budoucí známá herečka absolvovala protialkoholní léčení. Později prohlásila, že alkohol byl nedílnou součástí jejího „jižanského“ dospívání. „Alkohol mě osvobodil. Byla jsem opravdu stydlivá a nevěděla jsem, jak ven ze své ulity. Pila jsem ze stejného důvodu, z jakého miluji hraní. Chtěla jsem cítit, vyjádřit se a připadat si volná. Taková normálně nebývám,“ uvedla herečka k důvodům svého pití.

Mrcha z Melrose Place

O pár let později přišla pro Davis přelomová role Brooke Armstrong Campbell v seriálovém hitu 90. let Melrose Place, kde se objevila v polovině 90. let. Její největší úspěch - právě Charlotte - pak přišel o tři roky později. Paradoxem je, že Davis jako jediná ze čtveřice seriálových kamarádek neobdržela žádnou cenu - pouze jednu nominaci na Emmy. Poznáte ji na fotce? Je vlevo dole.

Podobnost se seriálem

Zajímavostí je, že Kristin se seriálovou Charlotte pojí i jedna životní zkušenost. I herečka totiž, v poměrně zralém věku, adoptovala holčičku. Malá Gemma Rose, kterou si Davis osvojila v 46, je prý momentálně nejdůležitější osobou jejího života a velkým štěstím.

Ostatně i samotná Davis má adoptivního otce, po rozvodu rodičů si ji totiž osvojil další manžel její matky. A Kristin, do té doby jedináček, tak naráz získala hned tři nevlastní ségry.

Kristin Davis uvidíte jako Charlotte v dalším díle seriálu Sex ve městě v pátek od 22:20 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.