Kolegové prozradili: David Boreanaz chodil na seriálový plac zásadně nahý!

Hvězda Sběratelů kostí, David Boreanaz, nemá s nahotou problémy. To o něm nedávno prozradili jeho bývalí kolegové ze seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Kultovní seriál, kde Boreanaz hrál upíra Angela, oslavil dvacetileté výročí. Herci si pustili pusu na špacír...

David Boreanaz lámal dívčí srdce už dávno před tím, než se objevil společně se seriálovou Kůstkou v krimiseriálu Sběratelé kostí. Jako Booth je sice roztomilý, ale když jako Angel, zlý upír, bojoval (různým způsobem) proti své největší lásce Buffy, děvčata šla do kolen.

Davidovi bylo přes třicet let v době, kdy slavili společně se Sarah Michelle Gellar první obrovský úspěch jako nesourodá seriálová dvojice. Ona zabíjela upíry, on byl upír, který se rozhodně nechystal milovat lidi. Ale jak se říká, láska má k nenávisti někdy až příliš blízko.

20 let výročí Buffy

Na konci března se David Boreanaz a ostatní představitelé seriálu Buffy setkali pro speciální focení časopisu Entertainment Weekly k příležitosti oslavy dvacetiletého výročí seriálu. A herečtí kolegové samozřejmě konečně odtajnili několik (vtipných) zákulisních informací. Jedna z nich bude zajímat i fanoušky Sběratelů kostí.

Boreanaz chodil na place nahý, kdykoliv to bylo možné

Podle hereckých kolegů se totiž vyrýsovaný představitel Angela příliš nezahaloval, chodil totiž zcela nahý po seriálovém place, kdykoliv to šlo.

"David byl schopný ukázat se úplně nahý i ve chvíli, kdy někdo jiný před kamerou natáčel scénu. Jen proto, aby viděl, jak ten dotyčný zareaguje, zda dokáže udržet kamennou tvář," vypráví Sarrah Michelle Gellar.

"Bylo až šokující, kolikrát jsme ho viděli nahého. A jak se vždycky našim reakcím smál,"vzpomíná Charisma Carpenter, která si zahrála v seriálu Cordelii.

A co na to sám David Boreanaz? Ten se celou dobu smál bez známek červenání, a pak prohlásil jen tiché "Sorry."

Nás by zajímalo, jestli David Boreanaz praktikuje takový netradiční zvyk i ve Sběratelech kostí, které můžete sledovat nově na Prima LOVE. Dívejte se na premiérovou 11. řadu ve 20.15 každé úterý.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.