Seriály a filmy

31. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Když se ženy mstí: thriller Christiina pomsta připomíná slavný americký seriál!

Gynekolog Ray Colton žije spokojeně se svou ženou a dospívající dcerou. Idylka skončí ve chvíli, kdy je navštíví jeho neteř Christie, která se přijela mstít. Další sobotní příběh ze života, který uvidíte na Primě love ve 20.15, připomíná slavnou seriálovou Pomstu.

Sobotní příběh ze života bude tentokrát o velice kruté pomstě mladé dívky, jež se chce mstít za smrt svého otce. Gynekolog Ray Colton žije spokojeně s manželkou Mirandou a dospívající dcerou Haley. Navštíví je Christie, dcera jeho bratra Richarda. Byla přijata na blízkou školu a Ray jí nabídne, aby se ubytovala u nich. Christie však přijíždí s plánem strýci se pomstít.

Sebevražda otce

Její otec Richard před třemi roky spáchal sebevraždu. Christie vyslechla jeho rozhovor s Rayem. Richard ho žádal o peníze na její studium, ale Ray ho odmítl. Christie otce na rozdíl od matky, která se s ním již dřív rozvedla, milovala. V domě u Coltonových se chová normálně. Ale bystrá Haley si všimne jistých nesrovnalostí. Tuší, že Christie lže a sleduje ji. Christie se vnutí k Rayovi do ordinace jako recepční. Kontaktuje přes internet jistou Selene Halverstonovou, která touží po penězích, a zasvětí ji do části svého plánu. Zařídí jí novou totožnost a Selene alias Jennifer se objedná k Rayovi do ordinace. Později ho vydírá, chce padesát tisíc dolarů. Vyhrožuje, že ho udá, že ji znásilnil...

Christie není jedinou mstitelkou

V roce 2011 se na amerických televizních obrazovkách představil seriál, který ihned masivně zasáhl většinu diváků. Seriál Pomta v hlavní roli s Emily VanCamp vypráví příběh o Amy Thorne, která stejně jako Christie trpí klasickým syndromem lidí s traumatickým dětstvím: city jdou stranou, dokud nebudou všichni, co mi ublížili, v truhle! Bohužel se jí to trochu vymyká a při každém svém tahu zjišťuje, že ublížila lidem, které si zakázala mít ráda.

Stejně jako Christite, tak i Emily používá k tomu, aby dosáhla svých cílů ty nejodpornější praktiky. Jak s takovou osobou ve svém životě nakládat? To vám prozradí kanadský thriller Christiina pomsta, kterou uvidíte v sobotu na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.