Když se zatajená minulost ozve! V sobotu na Prima love

Každý máme tajemství, někdo větší, někdo menší. Hrdinka kanadského thrilleru Zatajená minulost si myslí, že má po letech, kdy viděla něco, co neměla, konečně klid. Jenže případ vraždy začíná otevírat nejen policie, ale rozpomene se i vrah... Jak to dopadne? To uvidíte na Prima love.

Jako každou sobotu uvidíte na Prima love snímek plný napětí a pravdivého příběhu ženy, která byla ve špatný čas na špatném místě. Hlavní hrdinka kanadského snímku prostě viděla něco, co rozhodně neměla, a pyká za to celý život.

Deset let uběhlo od chvíle, kdy Stephanie byla svědkem vraždy. Naprosto bezvládně sledovala to, jak nůž proplouvá bezmocným tělem oběti. Zatímco ona nemohla dělat naprosto nic. Podařilo se jí utéct. Hrůzný zážitek se rozhodla vymazat z hlavy tak, že svůj život začala úplně od začátku.

Přestěhovala se z deštivého Chicaga a změnila si jméno. Stala se z ní Kate Collins a začala žít ve Philadelphii. Kate se vzpamatovala, vdala, a s manželem Davidem mají osmiletého syna. Jenže minulost se přihlásila... Právě povýšený mizerný policista otevře případ nevyřešené vraždy. Má za to, že je svědkyně naživu, a začne ji hledat. Začne ji však hledat i vrah. Uspěje a chce 200 000 dolarů. Když mu Kate vyhoví, už ho nikdy neuvidí...

Napětí by se dalo krájet. Co můžete od kanadského snímku čekat?

1) Už jednou vyslovené napětí. Ve filmu uvidíte několik scén, které budou jak se tak říká "o prsa vietnamské závodnice".

2) Zapálenost policisty, který je sice mizerný, zato se rozhodne případ vyřešit. Bohužel si vybral na hraní velmi špatné pískoviště, jak pozná později.

3) Hlavní hrdinka je silná žena, která se rozhodla žít dál. To poznáte během celého filmu. V několika situacích, které zažije ona, byste to už dávno vzdali, ale Stephanie chce žít.

Sledujte na Prima love thriller Zatajená minulost v sobotu ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.