Když je Čas smrti znám, ale ne vrah...

Sobotní večer bude na Primě LOVE ve znamení kanadského thrilleru. Policisté poslouchají přes tísňovou linku přímý přenos smrti člověka. Čas smrti je tedy znám, ale obličej vraha chybí. Čas smrti uvidíte v sobotu ve 20.15.

FBI vyšetřuje vraždy členů představenstva firmy, která má uzavřít lukrativní smlouvu na dodávku zbraní pro ministerstvo obrany. Vychází však najevo, že smlouva byla jen zástěrkou a důvod smrti několika mužů sahá daleko do minulosti...

Zastřelený ředitel firmy

Robert Loring, generální ředitel firmy Loring Industries, je ve své kanceláři zastřelen. Čas smrti 22.44 hodin. Je to přesný čas, protože Loring vytočil číslo na policii, která měla vraždu v přímém přenosu. Vyšetřování přebírá agentka Jordan Priceová z FBI, protože firma má před uzavřením kontraktu s Ministerstvem obrany na dodávku zbraní. Výše kontraktu je 700 milionů dolarů. Kdo mohl mít ze smrti Loringa prospěch? Jednak jeho syn Nathan, který převezme jeho funkci, a pak také dva členové představenstva Hayden a Delucas. Měli být z firmy brzy propuštěni, ale nyní nebudou. Tito tři jsou shodou okolností také spolužáci ze školy a zdá se, že mají nějaké společné tajemství...

Čas smrti je 22.44

Priceová požaduje svolení ke kontrole jejich účtů, mailů a hovorů. To jí nevyjde, ale Hayden a Delucas souhlasí, aby je prověřila. Jen Nathan Loring protestuje. Tak se stává podezřelým, ale ne na dlouho. Ještě téhož večera ho někdo, přesně ve 22.44, vyhodí z okna. To musí mít nějaký hlubší význam. Nájemný vrah by si vyčíhal vhodný okamžik k vraždě, ale tohle je zřejmě nějaký kód... Delucas se sejde s Haydenem a vyjádří své obavy o život. Policie je sice hlídá, ale i tak se bojí. Teď jsou určitě na řadě oni – a bohužel má pravdu. Ještě téhož večera, přesně ve 22.44, je zastřelen, přestože ho hlídala ochranka. Hayden je zničený. Všichni se znali od dětství.

Do party patřil ještě Perry Collins, který jako jediný ve firmě nepracuje. Priceová s detektivem Elliotem Larkenem jedou do školy, kde chlapci studovali. Zde se dozvídají, že byli vyšetřováni v případu smrti patnáctileté studentky Sharon Welsové. Opila se, spadla z útesu a zabila se. Chlapci byli tehdy spatřeni v její společnosti. Podle vyšetřovatelů šlo o nešťastnou náhodu. Sharon žila u pěstounky, která s verdiktem nesouhlasí a dá detektivům Sharoniny hodinky, které se zastavily, když zemřela. Ukazují čas 22.44. Nyní už je jisté, že vražda Loringa a ostatních nesouvisela s firmou, ale se smrtí Sharon. Kdo se však rozhodl pomstít její smrt?

Případ je tak složitější, než by se mohlo zdát. Čas smrti uvidíte na Primě LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.