27. března 2021 06:00
redakce Prima Living

Gwyneth Paltrow jako Letuška 1. třídy a další 4 hollywoodské hvězdy v rolích pracujícího lidu

Dovedete si představit, že si sednete ke stolu a přijde k vám majitelka nejslavnějšího pozadí Jennifer Lopez nebo vám v letadle podává drink Gwyneth Palthrow? Plno hereckých hvězd se takto živilo a ty ostatní to alespoň hrály ve filmu... Jak jim šlo pracovat ve službách?

V pondělí od 20:00 se na Prima MAX přesvědčíte, že Los Angeles je nejen město andělů, ale také mekka, kde se buduje filmová kariéra. Zdejší filmový průmysl způsobuje, že každý číšník a barman, který vám nalije vodu do vaší skleničky, se snaží prorazit jako herec. Povede se to málokomu, nicméně někteří z nich opravdu uspějí, i když začínají vysloveně od píky. Ve svých filmových rolích se tak kolikrát dostanou k těm nejnezajímavějším pracovním pozicím (agenta 007 holt nemůže hrát každý, stejně jako dábelskou šéfredaktorku módního časopisu). A tak některé filmové hvězdy oblékly zástěry, aby mohly obsluhovat v restauraci, nebo i úplně jiné oblečky – jako Gwyneth Paltrow ve filmu Letuška 1. třídy.

Podivná letuška Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je éterická kráska ověnčená Oscarem za roli v Zamilovaném Shakesperovi. Ve filmu se ale objevila i jako letuška první třídy. Je nutné podotknout, že ze začátku tak trochu laciná. Zatímco nastoupí do malé letecké společnosti se žvýkačkou v puse, navlečená do sexy kostýmku, s kterým by při letu zachránila maximálně fantazii dvanáctiletého puberťáka, její touhou je pracovat jako letuška v první třídě...

A i další hvězdy si zahrály role, kde jejich hlavním poslání je (po)sloužit.

Jennifer Lopez jako číšnice

Jennifer Lopez to jako servírce ve filmu Dost nejspíš moc nešlo, byla za to totiž nominována na Zlatou malinu, opak filmových cen Oscar. Zato během natáčení potkala svého budoucího přítele, s kterým chodila dva roky – další hvězdu, Bena Afflecka, který na rozdíl od ní dostal Oscary dva.

Helen Hunt jako velice trpělivá číšnice

Helen Hunt byla velice trpělivá servírka. Foto: archiv Prima

Krásná nosatá Helen Hunt byla číšnice vyznamenaná Oscarem. Ve filmu Lepší už to nebude, který měl sedm oscarových nominací a ve výhru obrátil dvě, zahrála jediného člověka (pod sluncem), jenž vyšel s Jackem Nicholsonem. A aby to s tím Jackem bylo k vydržení, ocenili ho raději Oscarem za roli protivného dědka s obsedantně kompulzivní poruchou také.

Julie Roberts jako nejslavnější prostituka

Budete se divit, ale i taková prostituce, řemeslo staré tisíciletí, se dá považovat za službu. Na nejslavnější (filmovou) prostitutku na světě se každý rok lačně koukáme o Vánocích a čekáme, kdy si pro Julii Roberts Richard Gere přijede limuzínou. On byl totiž jediný, kdo ji bral takovou, jaká je, a neodsuzoval ji, protože...

Richard Gere jako Americký gigolo

Moc dobře věděl, co je to za tvrdou práci. Luxusní escort ve filmu se samozřejmě netýká jen žen. Film Americký gigolo v hlavní roli s Richardem Gerem ukázal život profesionálního společníka.

Romantickou komedii Letuška 1. třídy uvidíte v pondělí od 20:00 na Prima MAX.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný