Celebrity

11. února 2014 21:55

Petra Kloidová

Kdo z celebrit patří mezi nejzamilovanější páry?

Málokdo musí snášet tak obrovský tlak médií jako celebrity. Možná proto se taky dávají dohromady. Úsměvy, letmé polibky a objetí může před paparazzi předvádět kdekdo. Jsou ale dvojice, které to dělat nemusejí. Že se milují, dokazují svými činy.

Zatímco vy můžete udělat velké gesto a poslat díky televiznímu kanálu Prima love zamilovaný vzkaz vaší druhé polovičce, celebrity svou lásku před veřejnosti naopak raději skrývají. Všechna sláva, polní tráva, říká se. Jepičí životy partnerských vztahů u hvězd z bulvárních plátků to jen potvrzují. Nicméně i mezi nimi existují dvojice, které dokazují, že láska se dá budovat i v takovém prostředí, jako je Hollywood, kde si přes všechno pozlátko nevidí na špičku nosu.

Ale pozor! Nikdy neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Takovým příkladem byl pevně působící vztah německé topomodelky Heidi Klum a zpěváka Seala. Dva týdny před oficiálním oznámením rozvodu se ti dva i s dětmi slunili na horách. A nám (naivům) způsobili šok, který otřásl našimi životními jistotami :-)

1) Královna B a stvořitel Jay-Z

Beyoncé Knowles, ebenová kráska a královna světových pódií, která nás každým rokem přesvědčuje, že i po 15 letech v showbyznysu umí překvapit – to je Královna B. Na začátku její kariéry si ji vzal pod křídla rapper a význaný producent Jay-Z. Beyoncé v sobě měla takový potenciál, že ji vytáhl z úspěšného tria Destiny´s Child a pomohl jí k sólové kariéře. V roce 2002 se ukázalo, že si ji slavný rapper nevzal pouze pod křídla. Od té doby je totiž můžeme vídat spolu, přestože svůj vztah nikdy nepotvrdili. V roce 2008 proběhla svatba a po několika útrapách před dvěma lety Beyoncé porodila dceru Blue Ivy. To, že ti dva nedělají cukrbliky jen pro paparazzi fotografy, dokazuje nejen jejich smyslné vystoupení na nedávném předávání cen Grammy, ale i klip k novému vizuálnímu albu Beyoncé (píseň Drunk love).

2) Angelina Jolie a Brad Pitt si možná adoptují i vás

Jako ve filmu... Angelina Jolie a Brad Pitt. Foto: Instagram.com

Začátek jejich vztahu nevypadal příliš vážně. Blonďatý sexsymbol během natáčení filmu Pan a paní Smithovi podváděl milovanou představitelku Rachel Jennifer Aniston s bývalým démonickým vampem a zlobivou holkou Angelinou Jolie. Svět se rozdělil na tábor "Jennifer" a tábor "Angelina".

Vyhrála Angelina a Brad byl "nakažen" také touhou po adopci. Pro malou Zaharu z Etiopie, v té době už druhé adoptované dítě Angeliny, už jel s ní. Poté následoval vietnamský chlapeček Pax a v roce 2008 Angelina porodila dvojčata. Říká se, že jedním z důvodů rozvodu Pitta, samozřejmě kromě smyslné Angeliny, byla právě touha po tom být otcem. To se mu s Angelinou Jolie povedlo rovnou pětkrát. Brad s Angelinou prošel i její medializovanou léčbou při preventivní amputaci prsou. Nicméně ani tito dva se nevyhnuli drbům o partnerské krizi...

3) Tanečníci Channing Tatum a Jenna Dewan

Channing Tatum a Jenna Dewan. Foto: facebook.com

Když celý svět poznal sexy tanečníka, herce a bývalého striptéra Channinga Tatuma, který v dnešní době patří mezi pět nejbohatších herců na světě, byl už zamilovaný. Se svou tanečnicí Jennou Dewan se potkal během natáčení filmu Step up. Po třech letech se vzali a v březnu minulého roku se jim narodila holčička. Kromě tance ty dva spojuje produkční společnost, která se zaměřuje na tanec. Jak jinak. Svoje fanoušky krmí na youtube různými videi z jejich osobního života...

4) Seriálový herec, Fergie a zapomenutá nevěra

Když herec Josh Duhamel, kterého můžete znát ze seriálu Kriminálka Las Vegas, uviděl poprvé svou budoucí manželku, nezmohl se na nic jiného než na: "Bože, ty jseš sexy." Nicméně ani začátek jejich vztahu nebyl úplně ideální. Paparazzi totiž přinesli zprávu, že Josh během jednoho večírku Fergie podvedl se striptérkou. Několikrát. Nebyla to legrace, ale nakonec se vloni nad své problémy dokázali povznést i před slavnou Oprah Winfrey v její televizní show. Fergie v roce 2013 porodila chlapečka a podle fotek, které Josh denně posílá na Facebook i Twitter, jsou ti dva náramně spokojení rodiče.

5) Kim Kardashian jako vytoužená láska Kanye Westa

Kanye West a Kim Kardashian... stále zamilovaní. Foto: Instagram.com

Když si televizní hvězda a dědička nechutně velkého množství peněz brala hráče NBA Krise Humphriese, Kanye se v té době krčil v slzách v koutě. Jak se na začátku jejich vztahu přiznal, miloval ji od první chvíle, kdy se poznali. Jenže Kim byla v té době zasnoubená s Krisem, naštěstí jim ale tohle manželství nevydrželo ani pár měsíců. Kanye se nevzdal. A přestože by se mohlo zdát, že nabubřelé ego geniálního umělce a obrovský zadek hvězdičky z televizní reality show se do jedné místnosti nevejdou, opak je pravdou. Po půl roce oficiálního vztahu Kim otěhotněla, porodila dcerku North a v říjnu ji Kanye na sportovním hřišti požádal o ruku. Nemluvě o tom, že poslední dobou se podezřele často Kim objevuje v jeho klipech... Ti dva bez sebe neudělají ani krok.

Petra Kloidová

A vy jste zamilovaní? Pošlete svůj vzkaz na Prima love:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.