Kdo vyhrál kosmetický balíček a knižní předlohu filmu Zůstaň se mnou?

S Primou love jste mohli soutěžit o pět kosmetických balíčků Mary Kay a knižní předlohu filmu Zůstaň se mnou, který šel 18. září do kin. Kdo vyhrál tyto ceny? Známe vítěze.

S americkým snímkem Zůstaň se mnou, kde hraje teprve sedmnáctiletý filmový objev Chloë Grace Moretz, jste mohli soutěžit o pět balíčků knižní předlohy a kosmetiky Mary Kay at Play (Paletka očních stínů a Paletka lesků na rty).

Zůstaň se mnou

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila – úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím:Bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky, nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní – Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu?

Podívejte se na trailer k snímku:

Co vyhráli výherci?

Soutěžní otázka zněla: Kdo hraje hlavní postavu Miu ve snímku Zůstaň se mnou?

a) Chloë Grace Moretz

b) Jennifer Lopez

c) Kate Winslet

Odpovídat jste mohli v tomto SOUTĚŽNÍM FORMULÁŘI

Výherci jsou:

Veronika Holcová - Milovice

Hana Dostálová - Brno

Marika Lukáčová - Švermov

Martin Hlavica - Vlachovice

Marek Vácha - Praha

Výhercům gratulujeme!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.