Katherine Heigl čeká první dítě po dvou adoptovaných. A radí i budoucím maminkám!

Ač je představitelka Charlie Katherine Heigl už dvojnásobnou mámou, těhotenství samo o sobě je pro ni tak trochu novinka – první dvě, už trochu odrostlé holčičky totiž se svým mužem adoptovala. Stav, kdy (velmi) pomalu roste z kalhot, si nicméně zřejmě docela užívá.

Další díl seriálu Ve službách CIA uvidíte v sobotu od 22.20 na Prima Love.

Katherine se toho nebojí

Hvězda, které jednu z nejslavnějších rolí přinesla právě komedie Zbouchnutá, navíc rozhodně nepatří k lidem, kteří by se zdráhali veřejně (tak trochu) svléknout. Naopak, na svém instagramovém účtu se (opět) bříškem fanouškům tak trochu pochlubila. Ovšem nejen to! Zároveň vyslala tipy dalším nastávajícím mámám.

Katherine si totiž založila web, kde ostatní inspiruje, jak se během pěkných, leč nelehkých měsíců cítit lépe a udělat si pohodlí. A to není jediná herečka, která se rozhodla blogovat. Jednou takovou je i Blake Lively, která svoje fanynky inspirovala hlavně recepty a životním stylem. Po narození prvního dítěte však s blogováním skončila. Nejspíš se ukázalo, že s malým kojencem první měsíce nejde příliš skloubit kariéra blogerky, kde jsou denní posty základem úspěchu.

Co na aktivity Katherine říkáte?

Další díl seriálu Ve službách CIA uvidíte v sobotu na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.