Kateřina Janečková z Ošklivky Katky dováděla na party

Herečka Kateřina Janečková se po dlouhé době opět objevila ve společnosti. Na zahradní slavnost se seriálem Cesty domů do Villy Richter ji doprovodil partner, herec Radim Jíra.

Kateřinu si diváci Televize Prima oblíbili v seriálu z prostředí módního domu Ošklivka Katka. Ten úspěšně reprízuje stanice Prima LOVE. „Dodneška mi chodí krásné dopisy a emaily od diváků,“ prozradila herečka, která vystupovala v Divadle Bez zábradlí , a nyní účinkuje v divadle ABC. Téměř po celou dobu natáčení Ošklivky Katky se herečka pohybovala v kostýmu a namaskovaná. Jakmile její seriálová postava prošla proměnou z ošklivého káčátka v sympatickou krásku, lidé na ulicích už Kateřinu příliš nepoznávali. „Dnes už mě pozná málokdo. Má to své výhody i zápory,“ uvedla Janečková, která se před dvěma roky nechala velmi svůdně nafotit pro kalendář jednoho pražského casina.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.