J.Lo i zamilovaná Britney. Které hvězdy hostovaly v HIMYM?

Tenhle seriál byl prostě fenomenální. A není divu, že krom ústřední slavné pětice si v něm s chutí zahrála i řada dalších slavných tváří. Připomeňte si nej dámy, které v něm kratší či delší dobu hostovaly!

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek od 18.45 na Prima love!

Zlatíčko Katy

A začneme na poli hudby! Zpěvačka Katy Perry si v HIMYM zahrála trochu naivní, leč roztomilou dívku Honey. Jak se jmenovala doopravdy? Těžko říct. Jméno této sestřenice Zoey Pierson totiž „budoucí“ Ted během let už jaksi zapomněl.

Zajímavá Jennifer

A když jsme u té Zoey… Tak té propůjčila svou podobu Jennifer Morrison alias Allison Cameron ze seriálu Dr. House, Kirkova matka ze Star Treku nebo Emma z pohádkového Bylo nebylo.

Britney na recepci

Do seriálu kraťounce naskočila i Britney Spears. A představila se tu jako recepční na dermatologii, která se zakouká do Teda… Ale nakonec dojde k tomu, že se jí jaksi víc líbí švihák Barney.

Potetovaná Mandy

Po rozchodu s Robin v jednom díle Teda „utěšuje“ i potetovaná dívka s tváří Mandy Moore. Byť není zrovna Tedův typ… Vlastně asi vůbec.

Psavá J.Lo

A závěr ve velkém stylu! Do seriálu totiž nakoukla i Jennifer Lopez. A koho že si zahrála? Autorku knih o lásce a vztazích Anitu Appleby.

A mužské hvězdy? Ty třeba zas někdy příště.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek od 13.55, 14.25 a 18.45 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.