Jess z Nové holky má zase nového kluka!

Jak to ta holka jenom dělá? Je to sotva pár dní, co se rozešla se zámožným padesátníkem, který se svým charismatem zdařile konkuroval třeba Clooneymu. Jess však na baru znovu potkává dalšího muže svých snů. A pán je lékař...

Winston, Nick a Schmidt sledují Jess, jak v kuchyni připravuje něco divného, a aby ji z kuchyně vyhnali, jelikož se bojí výsledku, řeknou jí, ať si jde trochu užívat, když je teď mimo radar. V baru potkává staršího muže, který se jmenuje Nick, a představuje ho Nickovi, který pracuje za barem.

Bar jako seznamovací místo?

Jess potkává v baru muže jménem Sam, který si Jess splete s nějakou Katie. Jess se Sam líbí, a tak předstírá, že je Katie. Rozumějí si a nakonec spolu končí v posteli. Ráno Jess svým spolubydlícím vysvětlí, co se stalo, a prosí je, aby ji v tom nenechali. Sam pak odchází do práce.

Schmidt se v kuchyni potkává s Winstonovou sestrou Aliciou, která přijela i s matkou na návštěvu. Alicia se mu líbí, ale má smůlu. Odpálkuje ho. Schmidt se nehodlá vzdát a dál se snaží.

Ještě než Jess potká Sama, poprosí Nicka, jestli by nemohl dát její číslo Andymu, jednomu klukovi z baru. Nick ale dá její číslo Bearclawovi. Je to osamělý zoufalec, který je do Jess už dlouho zamilovaný. Jess si s ním píše v domnění, že je to Andy, a souhlasí s tím, aby přišel k ní domů a uvařil jí večeři. Když ve dveřích objeví Bearclawa, je velmi překvapená. Snaží se ho odmítnout, ale nedokáže to.

Když jí přijde zpráva od Sama, aby se sešli v baru na záchodě, předstírá horečku a uteče. Když jsou se Samem v kabince, vejde dovnitř Andy s Bearclawem a Jess slyší, jak si o ní povídají. Hluk, který Jess a Sam dělají, je prozradí a Bearclaw otevře dveře od kabinky a najde je in flagranti a všechno praskne. Jess vysvětluje, ale Bearclawa to všechno raní a Andy si o ní začne myslet, že je mrcha a lhářka. Později přijde za Jess Sam a přizná se jí, že také nebyl upřímný. Vůbec mu nevadí, že není Katie, kterou potkal na internetové seznamce, protože si založil profil pouze za účelem toho, aby mohl spát s dívkami, se kterými si píše. Nakonec spolu zase končí v posteli.

Nová holka je seriál na Prima love, který můžete sledovat každý všední den v 18.55!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.