Jennifer Lopez roztančila letiště a míří do Prahy

Americká zpěvačka, která právě vyrazila na světové turné, inspiruje fanoušky k neobvyklým akcím. Zaměstnanci Air France před pár dny zatančili na její písničku Get on the Floor přímo na pařížském letišti Charlese de Gaulla za rušného provozu.

Desítky letušek, stewardů a dalších zaměstnanců francouzských aerolinek se rozhodly cestujícím zpříjemnit čekání na let tanečním vystoupením. Na písničku Jennifer Lopez, ve které je použita melodie známého hitu Lambada, předvedli uprostřed rušné letištní haly připravené taneční číslo. Překvapení cestující se nestačili divit a celou situaci si točili na mobily. Akce ale trvala pouze čtyři minuty a pak se všichni tanečníci vrátili ke své běžné práci. Podívejte se na video pod článkem, jak vše probíhalo! Americká superhvězda Jennifer Lopez je právě na začátku svého světového turné. V sobotu 14. července vystoupila v kanadském Montrealu společně s Enrique Iglesiasem a nadšené recenze mluví o velké show plné světelných efektů, tanečníků a převleků. Podívejte se na ukázku ve druhém videu pod článkem! Na vystoupení Jennifer Lopez se mohou těšit i čeští fanoušci – 26. října vystoupí v pražské O2 Aréně. Vstupenky na pražský koncert s podtitulem Dance Again v cenách od 1190 Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA, předchozí internetová rezervace je možná na www.sazkaticket.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.