Jen pro zletilé! Hlášky Samanthy Jones

Samantha Jones je odbornice na veřejné vztahy, hlavně ty milostné, seznamte se. Samantha je tou nejnemravnější postavou Sexu ve městě, ale i všech ženských seriálů vůbec. Ona se totiž nebojí mluvit a v tuhle chvíli se musíte prostě smát. Osvěžte si její neuvěřitelné hlášky!

Sex ve městě můžete sledovat každý den od 22.15 na Prima love! A už se řítíme do konce posledních dílů. Momentální situace? Carrie je zamilovaná do svého ruského amanta. Ten ji však dost zklame. Carrie chce, aby se její přítel Aleksandr Petrovsky konečně seznámil s jejími přítelkyněmi. Petrovsky však nedorazí, což Carrie mrzí. Navíc se jí po několika měsících ozval pan Božský. A to nikdy nekončí dobře, jak všichni víme.

Samantha jako zástěrka?! Nikdy!

V novinách se začínají objevovat články, že Samanthin přítel, slavný herec a model, je gay a Samantha mu dělá pouze zástěrku, aby se jeho pravá sexuální orientace veřejně neprovalila. Nebyla by to Samantha, aby nedokázala celému New Yorku, že ona rozhodně žádnou zástěrkou není... a jak má ve zvyku, bude to ještě pořádná jízda...

Samantha je prostě ďábel, který dokáže vždy vystihnout podstatu věci, jádro pudla a logiku muže. Přesvědčte se o tom sami! Protože ona rozumí naprosto všemu!

O sexu na veřejnosti

Carrie: Včera jsem to s ním málem dělala na lavičce v parku před dětma.

Samantha: A co ti zabránilo?

Carrie: Slušný vychování!

O mužích a věku

50 – to je dobrej věk. Už to není éro a umí používat péro.

O depilaci

Samantha: Jsem v mezidepilačním stadiu! Mám tam 3 zatoulané chlupy a ten idiot si myslí, že jsem královna džungle.

Carrie: No to je hrůza.

Samantha: A měla jsi vidět ten jeho porost! Abych měla mačetu, když mu chci najít péro!

O mužské logice

Jejich verze "my" znamená on a jeho pták!

O gynekologii

Samantha: Hledám novou gynekoložku. Vyhovuje ti tvoje?

Miranda: Ne, teď ne.

Samantha: Aspoň to není muž. Zkoušela jsem chodit k doktorovi, ale bylo to zvláštní. Chlap tam stráví tolik času a já pak odejdu bez orgasmu a s účtem.

Koukněte na dnešní díl Sexu ve městě na Prima love ve 22.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.