Jedna z těchto seriálových krásek byla profesionální modelkou. Víte, která?

Vídáte ji každý čtvrtek na Prima love ve 20.15. Její černé havraní vlasy a sarkastické hlášky jí dodávají na charismatu. Víte o ní však něco víc? Poznejte představitelku Jane Rizzoli osobně.

Je krásná, šarmantní, úspěšná herečka a ještě zvládá péči o tři děti: Angie Harmon, která hraje Jane Rizzoli v kriminálce Rizzoli & Isles. Týden co týden je se svou parťačkou patoložkou Maurou Isles na stopě zločincům, „bojuje“ i s temperamentní rodinou a komplikovanými vztahy.

Angie Harmon hraje Jane Rizzoli už pátou sezonu, na Primě v současnosti můžete sledovat třetí řadu. Než si večer pustíte další díl, mrkněte na pár zajímavostí z jejího osobního života.

1) Byla úspěšnou modelkou

To, že Angie začínala v 90. letech jako modelka, asi překvapí málokoho. Krasavice s mixem řecko-irsko-skotsko-holandských (!) předků je atraktivní dodnes. A její jižanský půvab využili i scenáristé seriálu Rizzoli & Isles, v němž je potomkem rodiny – pro změnu – italského původu. V dobách modelingové kariéry Angie shlížela třeba ze stránek Elle, Cosmopolitanu či peprného Esquire a brázdila přehlídková mola pro značky jako Calvin Klein, Giorgio Armani či Donna Karan.

2) Je matkou tří dcer a rozhodně na to nevypadá

Ne každý seriálový fanda by možná tipl, že Angie je matkou tří dcer – Finley Faith, Avery Grace a Emery Hope. A protože pětičlenná domácnost ve spojení s kariérou představuje pořádný zápřah, v jednom z interview velmi chválila svého manžela. „Je ten nejúžasnější otec – vždy po ruce. Pokud vstávám v noci k dětem, dělá ´ranní směnu´ a nechá mě spát. Chápeme, že život je chaotický a všechno nemusí jít podle plánu.“ Angie také ráda vaří, kdysi uvedla, že mezi rodinné rituály patří společné večeře, které sama připravuje.

3) Aktivně se zajímá o politiku

Angie Harmon s manželem, bývalým fotbalistou Jasonem Sehornem, patří k hvězdám, které se otevřeně vyjadřují k politice. Je příznivkyní republikánů a v roce 2008 ve volbách veřejně podpořila Johna McCaina. „V LA je mnohem víc voličů McCaina, než si myslíte. Jsme taková ´podzemní´ Republikánská strana,“ řekla kdysi US Weekly.

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.