To je osobní! Castla dostihla vražda z minulosti!

Castle na zabití VII (23) - Upoutávka

Stíny minulosti v hlavní roli! Castla tentokrát čeká citlivý případ! Utiší staré trauma a zajistí spravedlnost i klid ve vlastní duši? A co mu vůbec dělá vrásky na čele? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

3 série zpátky

Pro odpověď je třeba jít 3 dekády zpátky. Tehdy se totiž malý Richard náhodou stal svědkem podivné vraždy, která oficiálně neměla oběť. Tělo dívky, jejíhož vraha chlapec překvapil, se nenašlo. A žádnou dívku podobného vzezření taky nikdo nepohřešoval. Zmatený Richard špatnou zkušenost nakonec přetavil i v něco dobrého – plán stát se spisovatelem.

Je to ona?

A když se k tomu nakonec stal i detektivem, přijde se něco podivného… Po letech se totiž dostane k podobnému případu. A Castla to dožene k tomu, že se rozhodne vyřešit ten starý případ. Podaří se mu najít oběť? Potrestá jejího vraha?

Kateina volba

Násilný zážitek udal životní směr i Richardově spolupracovnici a parťačce Kate Beckettové. Tu dlouho trápila smrt její vlastní matky – nepohodlné ženy, kterou zavraždili. Pro Richardovu touhu definitivně uzavřít tuhle temnou kapitolu, tak bude mít jistě obzvlášť pochopení.

Ale je možné ještě chytit vraha?

Žije ještě?

Pořádný oříšek k rozlousknutí v závěru řady!

Castle na zabití v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.